jag lever min dröm.

att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D


fullständigt kär !

allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D



Godmorgon



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses


29 januari 2010

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses


daansen börjar ;D

HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.


freeedagsmys!

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!


mst ruuuussa!!

hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses


do you dream?

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses


underbara söndag.

gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.


kvällen, bättre en bäst!

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!




lörda ;D

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!


rabih jaber, the beest of the beest ever!

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!


heeelg & jag e suuper glad!

hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D



14/1

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 


insidan räknas!

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses


bättre sent en aldrig

hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses


i love it!

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D


snabbinlägg

godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!


elle tipsar!

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 


vill ha sommar

heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!


4 januari

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D


love u girls!

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses


snabbtinlägg!

Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam


1 jan 2010!

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D


RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



lörda ;D

2010-01-16 - 10:49:00

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!

rabih jaber, the beest of the beest ever!

2010-01-15 - 20:12:01

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!

heeelg & jag e suuper glad!

2010-01-15 - 14:44:02
hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D


14/1

2010-01-14 - 15:29:14

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 

insidan räknas!

2010-01-12 - 19:14:48

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses

bättre sent en aldrig

2010-01-12 - 13:06:05
hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

2010-01-11 - 19:07:08

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses

i love it!

2010-01-10 - 11:32:15

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D

snabbinlägg

2010-01-10 - 11:04:37
godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!

elle tipsar!

2010-01-09 - 19:04:32

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 

vill ha sommar

2010-01-09 - 14:15:33
heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

2010-01-06 - 20:31:57

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!

4 januari

2010-01-04 - 11:04:20

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D

love u girls!

2010-01-03 - 19:42:15

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses

snabbtinlägg!

2010-01-03 - 11:44:01
Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!

2010-01-02 - 17:48:00



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam

1 jan 2010!

2010-01-01 - 14:13:44

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D

RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



lörda ;D

2010-01-16 - 10:49:00

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!

rabih jaber, the beest of the beest ever!

2010-01-15 - 20:12:01

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!

heeelg & jag e suuper glad!

2010-01-15 - 14:44:02
hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D


14/1

2010-01-14 - 15:29:14

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 

insidan räknas!

2010-01-12 - 19:14:48

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses

bättre sent en aldrig

2010-01-12 - 13:06:05
hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

2010-01-11 - 19:07:08

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses

i love it!

2010-01-10 - 11:32:15

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D

snabbinlägg

2010-01-10 - 11:04:37
godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!

elle tipsar!

2010-01-09 - 19:04:32

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 

vill ha sommar

2010-01-09 - 14:15:33
heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

2010-01-06 - 20:31:57

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!

4 januari

2010-01-04 - 11:04:20

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D

love u girls!

2010-01-03 - 19:42:15

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses

snabbtinlägg!

2010-01-03 - 11:44:01
Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!

2010-01-02 - 17:48:00



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam

1 jan 2010!

2010-01-01 - 14:13:44

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D

RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



lörda ;D

2010-01-16 - 10:49:00

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!

rabih jaber, the beest of the beest ever!

2010-01-15 - 20:12:01

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!

heeelg & jag e suuper glad!

2010-01-15 - 14:44:02
hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D


14/1

2010-01-14 - 15:29:14

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 

insidan räknas!

2010-01-12 - 19:14:48

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses

bättre sent en aldrig

2010-01-12 - 13:06:05
hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

2010-01-11 - 19:07:08

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses

i love it!

2010-01-10 - 11:32:15

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D

snabbinlägg

2010-01-10 - 11:04:37
godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!

elle tipsar!

2010-01-09 - 19:04:32

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 

vill ha sommar

2010-01-09 - 14:15:33
heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

2010-01-06 - 20:31:57

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!

4 januari

2010-01-04 - 11:04:20

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D

love u girls!

2010-01-03 - 19:42:15

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses

snabbtinlägg!

2010-01-03 - 11:44:01
Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!

2010-01-02 - 17:48:00



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam

1 jan 2010!

2010-01-01 - 14:13:44

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D

RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



lörda ;D

2010-01-16 - 10:49:00

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!

rabih jaber, the beest of the beest ever!

2010-01-15 - 20:12:01

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!

heeelg & jag e suuper glad!

2010-01-15 - 14:44:02
hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D


14/1

2010-01-14 - 15:29:14

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 

insidan räknas!

2010-01-12 - 19:14:48

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses

bättre sent en aldrig

2010-01-12 - 13:06:05
hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

2010-01-11 - 19:07:08

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses

i love it!

2010-01-10 - 11:32:15

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D

snabbinlägg

2010-01-10 - 11:04:37
godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!

elle tipsar!

2010-01-09 - 19:04:32

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 

vill ha sommar

2010-01-09 - 14:15:33
heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

2010-01-06 - 20:31:57

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!

4 januari

2010-01-04 - 11:04:20

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D

love u girls!

2010-01-03 - 19:42:15

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses

snabbtinlägg!

2010-01-03 - 11:44:01
Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!

2010-01-02 - 17:48:00



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam

1 jan 2010!

2010-01-01 - 14:13:44

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D

RSS 2.0
elle -

jag lever min dröm.

2010-01-31 - 21:01:07
att saker kan va så jävla fuckt up. Fan vad ja känner att allt e såå jäva fel. Omg, orkar inte. Orkar fan inte, har mått så jävla bra nu, så länge att jg nästan glömt hur de känns att känna sig  sviken .. men nu vet jag igen .. och det är den sämsta känslan jag någonsin haft.


Förlåt, men behövde skriva av mig lite. Wso, sitter hemma nu och kollar tv/ chattar/bloggar. Längtar som fan till onsdag så ja kan dansa. De känns som det endast e när jag dansar som jag fungerar. Har sökt in nu, och allt e fixat och klart. Hbgsportgymnasium, så jävlakulde ska bli! eftersom nu känner man typ redan halva skolan efter i fredags! riktigt härligt att lära känna nytt folk! :D hoppas ni alla får en trevlig fortsatt söndagskväll, så höres vi imrg!





UNDERBAR LÅTER EVER! bara sååå elle rebecca pertonella hansén stil! :D

Gårdagen!

2010-01-31 - 11:36:41

hallå bloggen!

sitter just nu & kollar på the hills, & är allmänt trött efter igår. O.m.g vilken kväll. Tyvärr blev det inget i ängelholm av olika anledningar, men det blir en annan gång! :D Men ist så hade vi lite förfest hemma hos mej, & gjorde v' oss sen drog vi ner till stan, träffa folk o hade en jävligt rolig natt! :D
Hoppas ni  med hade det bra!



fler bilder kommer senare ... & vitt vin e bäst! :D

fullständigt kär !

2010-01-30 - 12:42:09
allvarligt, kollade runt lite på olika hemsidor, dvs "klädbutiker" & ja känner att jag SKA ha en keps! jag älskar det, så sjukt nice, så kollande ja på bubbleroom, så hitta jeg denna , ed hardy kepsen! gaaa.. snacka om kärlek vid första ögonkastet, jag älskar den! :D


Godmorgon

2010-01-30 - 12:27:35



förlåt förja uppdaterar gansak sent, men e fort slut i huvet ifrån igår .. alltså, GAA. Anyway, ikväll blir de troligtvis fest! så skönt att slippa sitta hemma, ja behöver festa alltså! :D Vad ska ni själva göra ikväll? :)

sen imrg, har man inget planerat, och no money så vet inte riktigt hur ja ska ta mig till, Har vet någon vad man kan göra om man inte har pengar, alltså ute någonstans? :)

annars e ja just nu helt fixad, bara makeupen & kläderna som ska va på, funderar om ja ska ha min nya tröja ikväll ..ja, vi får väl se hur det blir med det. Hoppas alla får de bra och ja önskar er en härlig lördag!

kisses

29 januari 2010

2010-01-29 - 19:57:39

hejsan sweetys!

Då har man precis ätigt klart med mamma och lillebror och i vilken minut som helst ska jag ta och ringa klara!
Innan dess va vi i stan med matilda, och innan dess va vi på hbgsportgymnasium!
Okej, dagen har varit såå jäv*a nice! Böprjade med imorse att jag o klara tog bussen till hbgsport, vi gick dit och blev presenterade med lärare imellan. Sen fick vi kolla när 1orna hade bjj. HAHAHA så kul alltså x)
sen var vi med på deras engelskalektion, och sen lunch, och sista lektionen näringslära. Alltså, jag älskar skolan, elverna, lärnarna, byggnaden, stämningen, jaa, ALLT! åh, så underbart ställe! HAH, jag vill börja där på måndag, alltså.. jag vill verkligen de.

Resultatet av morgonen/dagen var att vi bytade nummer, msn OCH till och med ska dra ut och festa med några där imorgon, lördag. Alltså, sjukt snälla är dom. HA, killarna e såå jäkla sköna.. Så ser verkligen fram emot imrg! :D

sen efter vi varit där, åkte vi bussen med två killar som går där, jätte trevliga! när vi väl hoppat av bussen mötte vi upp matilda, Och såklart blev de shopping & fika! Tyvärr hade min kamera inget batteri så jag kunde inte ta några bilder underdagen, men nu när ja fått igång den så har ja såklart bilder av shoppingen!









(meningen att man ska ha ett linne under, men lilla jag hitta inget XD )

kisses

daansen börjar ;D

2010-01-27 - 14:46:22
HEjsan bloggen!

hemma irån skolan nu, och jah har  ont! haha, känns som jag ska förblöda, xD hha, okej nej så allvarligt e de dock ej. Men jag verkligen älskar det, jag älskar att ha den. Åh, de e såå snyggt :D Just nu checkar jag något konstigt tvpogram och har allmänt tråkigt. HA! meen, ikväll ska jag äntligen börja dansa! so yes, drar in till stan runt halv 8 tiden, maby klara öljer med och kollar!

men,just nu har jag inte så mkt mer att sriva, mer en att jag ÄLSKAR ghd produkterna! det är verkligen ett bog tips. :D fick dessa av stefan som jobbar där, TACK SÅ JÄTTEMKT STEAN!




kisses!

AAJ!

2010-01-26 - 16:18:56
Hejsan alla söta bloggläsare! ;D

Nu har jag precis kommit hem ifrån stan med matilda. Var först i skolan, och då tog jag beslutet att ringa & ändra tiden för piercingen. Och vad tror ni hände .. ? JAG  GJORDE DET IDAG! åh, så skönt att ha gjort de. Gaaa, e så fu**g överlycklig! haha, för er då som inte vet så har jag piercat mej i navlen. Och han som gjorde det, Herregud va snygg ... gaa, ja konsentrera mig mer på han en när han gjorde det :$ haha!
Och såklart drog ja med matilda, hahaha det hade jag aldrig klarat själv! Sen när vi gått, träffade vi på 2 vänner, julia & annaclara, riktigt trevligt att träffa er tjejjer! :D:D

Sen åkte vi hem, så nu sitter jag här och har ont. Haha, fast okej, jag överlever fast jag redan dött typ x) Jag tänkte lägga in bild, MEN .. iomed att jag har ett plåster på som jag ska ha över hela natten kan jag inte ta av de. Därför tar jag bilderna imrg ist :)

men nu ska ja fortsätta kolla one three hill. Ha en riktigt fin dag, kisses;D



nu e de bara att hitta nya snygga  piercingar! ;D

längtar till fredag!

2010-01-25 - 18:56:24
hejsan bloggen!

bara sååå förlåt för seg uppdatering, men orkade inte skriva något igår. Allt va lite småcp den dagen!
so anyway, nu e jag äntligen här. Faktiskt ensam hemma med lille zorro. Min pappa & hans fru e på ng konsär som jag INTE ville följa med på .. xd
Och e faktiskt precis också hemma ifrån stan, var och bokade tid för att pierca mig på fredag! i navlen då, åh vad jag längtar! efter de gick vi och fikade på wayn's , (stavning?) ååh, jätte mysigt , dock lite dyrt men menar.. älskar det, och det är verkligen värt pengarna!

hoppas ni alla får en ytterst trevligt kväll, nu ska ja kolla tv & kränga i mej pizza. & förlåt för ja skriver så lite, mer lovar de blir mer imrg!

kisses

jag vill!

2010-01-23 - 14:55:57

hallå bloggen!

jag har kunnat sno åt mig datan så ja nu äntligen kan blogga! wi:D
Denna helgen blir nog bara världens segaste .. skulle egentligen följt med en killkompis till en  fest i hyllinge, men .. nationella närmarar sig & jag mst verkligen ta mig tid att plugga och förbereda mig. MEnmen, Händer själva idag foks?:D
 
Har just planerat lite inför kommande vecka , onsdag börjar ju dansen, fame. Så sjukt kul de ska bli! fredag .. shopping me klara! åh, de finns bara såå mkt ja ska köpa, har hittat VÄRLDENS FINASTE ARMBAND ! åh jag dör! sen tusentals andra kläder/skor och ja allt annat skulle jag vilja mer säga x)
Plus att jag har blivigt in love med MQ, jikes. Har innte handlat kläder där spec ofta innan, nu lever ja inte utan att gå in där! :D Och på freda (kanske lörda eller sönda) så ska jag övertala min mamma att följa me så ja kan gå & pierca mig! har längtat så otroligt mkt ..



menar, visst e de otroligt snyggt ? :D
ps. de e inte jag på bilden :P
kisses.

freeedagsmys!

2010-01-22 - 13:51:17

ÄNTLIGEN FREDAG!

åh, så skönt att de äntligen e freda, e så trött i huvudet så de går inte. Bara de att jag har endå tusen grejjer att göra så ja undrar om ja lika bra hade kunnat vara i skolan & plugga -.- menmen, sitter hemma hos mamma nu, ska snart pack & lite sånt. Helgen e ja hos pappa så de blir segt med uppdatering s ni e förberädda. Iaf, Ikväll ( fredagsmys såklart! ) ahha, sticker förmodligen ner till stan och träffar några vänner, shopping, ika o ja den gamla vanliga rutinen. Lörda & sönda vet ja inte alls vad som händer en. Men en sak vet ja, jag har kanske inte berättat detta , men förra julen, alltå eller ja, INTE 09, utan 08 var ja med min pappa & hans fru i köpenhamn. När vi skulla köra hem ( 3 dagar innan julafton var vi med i en bilolycka. Resten av den kvällen spenderades på sjukhuset .. men mer om de behöver ja inte ta upp nu. Mår fortganska dåligt över de ..
Såiaf, ska hämta ut pengarna i skadestånd .. sjukt skönt att få lita payback!

& så mst jag ju berätta väeldens roligaste sak ... TILL JUL SKA JAG TILL THAILAND I TREEEEEEEEEEEEE VECKOR! ÅÅH, ATTA JA KM BLI BRUN :D ALLTSÅ, GAAAAA E SÅ FUCKING GALD, !!!! javet att till jul, jo de e ju ett tag tilldess, men so whatever! :D::D
åhhhh, jag läängtar som faaan! :D:D

men nu mst jag packa! ha en underbar fredag älsklingar!

mst ruuuussa!!

2010-01-21 - 16:08:44
hej bloggen!

just ju har jag brottom, ska me bussen till pappa. Den går typ vilken minut som helst! gaaa, berätta lite snabbt om dagen, skolan, sen runt 1 tiden, åkte ner till ng mässa där olika klasser gjort en massa saker.  Träffade även en hel del folk man kände, trevligt!
Nu ska ja däremot hem till pappa & plugga .. bli kanske inlägg senare, Plus svarar på komentarerna ja fick in i förra inlägget senare, hinner inte nu. .. men de kommer!

kisses

jag ska skaffa mej ett jobb!

2010-01-19 - 20:13:02

*puuuww* sitter och håller på att dö , pga att jag e så sjukt trött! egentligen känner jag att jag mst plugga men jag e heeelt väck i huvudet! oh shit .. funderar på att kolla igenom dom här språkresorna, Åh e så sjukt sugen på att åka till malta! hoppas mina föräldrar vill dsm, dvs skicka iväg mej till malta!jag vill diiiit ... De bästa e att bli brun! ;) hah, och såklart alla nya personer man lär känna, & jag har aldrig varit på malta så de hade varit en underbar upplevelse. Sen finns de säkert 100000 miljarder andra grejjer jag skulle rabbla upp. Menmen, jag får väl skaffa mej ett jobb! :D






men nuu ska ja lätt kolla svenska hollywoodfruar speciaalé! HAHA dom e ju bara såå bäst xd

kisses

do you dream?

2010-01-19 - 13:59:50

hallåbloggen!

klockan e nu 2, och ja slutade 20 i tolv i skolan som alla andra onsdagar! härligt va? ;)
Just nu sitter jag & lyssnar på en sjukt underbar låt! gaa, e helt kär i den .. Vad gör ni själva? :D
snart ska jag pluggar .. dock inte lika trevligt. Men jag är tvungen eftersom jag vill ha bra betyg. Plus att jag mst ringa klara så att vi kan bestämma allt till onsdag nästa vecka! då ska vi nämligen göra en prova-på dag påhbg sportgymnasium! jag håller på att dö, nu vill jag mkt hellre gå där :o HAH de e svårt, FÖR svårt xd
Menmen, nu har jag iaf bestämt mej, plus vill ja ändra mej kan jag bara ändra de sen! :D




Okej, lyssna på låten, ett tips! Mer uppdatering senare! kisses

underbara söndag.

2010-01-17 - 17:44:41
gokväll bloggen!

förlåt för sen uppdatering mer har varit lite seg i huvudet ida efter igår ..
haha, morgondagen bestod av att jag & klara tog bussen och mötte sedan upp moa på råå. Där gick vi sedan till HBGsportgymnasium. Åh, underbar skola! så otroligt liten och mysig, jag ville verkligen inte därifrån! Blir väl att söka dit ist!;)
hihi, sen fick man dra hem för att ja bara e s tvungen att plugga .. Dvs blogga. HAH, nej men har faktiskt pluggat .. för en gngs skull. Så nu sitter jag här, och läser jurdik! haah, jag behöver träna upp mej, ellerinte. Nej de e för ett projekt vi har i skolan ...
Så undebara sönda .. åh, hatar dej! skola imrg, och resten av veckan. Allt jag kommer att göra är att plugga. & de kommer bi så kul! eller ja, jag älskar ju att plugga! ...

MEn nu ska jag faktiskt beställa hem kläder, kommer blider sen när jag fått hem de! hoppas ni får en fin kväll! kisses.

kvällen, bättre en bäst!

2010-01-16 - 19:05:39

jadå, kväll nu då! jag älskar lördakvällar va den enkla anledningen att man e fri typ enligt min mening! hihi. Sitter hemma hos klara just nu .. hon äter seg e hon. Blir förmodligen att dra nr till stan sen & träffa lite folk! alltid lika trevligt. Annars gick vi precis hemmigån mej där vi just nu har gäster. Men ja va inte mkt till underhåll idag. Vi åt ng tacobuffe & drack vin! gottgott!

& såklart mina och klara famuus bilder! hhhahaha bara kolla. SÅ VACKRA!



lörda ;D

2010-01-16 - 10:49:00

godmorgon!

då e man nyvaken nu då .. _Haha faktiskt inte här .. vakna för hel 1 tim sen. Nog att jag e stolt över mejsjälv! :D
haha, Även de så känner jag mej ganska pigg. Varför vet ja inte .. konstigt nog. MEnmen, idag va händer då .. Ja, helt bestämt e de inte men de blir såklar vännerna, träffa annat folk & kanske fest. Egentligen ska vi ha gäster men idag orkar ja inte sitta hemma sådom får ha de så trevligt utan mej :D

MEn nu ska jag gå & göra v' mej så lyssna på  låtarna nedan. Älskar dom!




jag känner att jag är i behov att lyssna sönder denna låten .. så ovanligt att jag alltid gör de .. ?



åh gud, älskar den .. gråter nästan, spec i början .. Lyssna!

rabih jaber, the beest of the beest ever!

2010-01-15 - 20:12:01

hallåå bloggen, sitter hemma hos klaraälskling & kollar förtillfället på lets dance ! GAA RABIH E BARA FÖR SNYGG IKVÄLL! ja håller på att dö, ÄLSKAR DEJ ÖVER HEEELA MITT HJÄRTA!
Men men, nu ska vi feta oss med smoothie, morötter, vitamin defence & dipp! Sen blir de skräckfilm :D

& ps ... rösta på rabih folk ..!!



looove!


hahahhahahah min hand ser CP ut xd menmen, moi just nu!

heeelg & jag e suuper glad!

2010-01-15 - 14:44:02
hejsan bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, hahah herregud vilken dag! :D:D
& äntligen fredag, heela helgen på mej nu alltså! idag/ ikväll blir de vännerna & förmodligen annat trevligt folk. Imrg blir de nog öppethus på impulse (dvs där jag dansar för er som inte vet) eller öppethus på gymnasieskolorna .. kan inte riktigt bestämma mej för vilket .. Anyway .. sen på kvällen har vi gäster .. MEN jag ska inte va hemma! hah jag sitter inte hemma en lörda D:
sen sönda, ja då mst jag verkligen plugga .. & förmodligen blir de shopping precis som alla andra dagar! verkligen vad jag behöver! :D

Vad ska ni själva göra ikväll? :D


14/1

2010-01-14 - 15:29:14

hallå bloggen, förlåt för ja inte bloggaigår men de har sina saker till varför. Sitter nu i min EGNA stol, eller ja vad man nu ska kalla det & bloggar. Åh ja har saknat de! ahha fast de bara va över igår .. xd Ska snart packa sen åker ja till pappa ikväll. Ska fortsättas plugga och försöka bli klar .. vilket ja inte kan lova till 100 %. Anyway, äntligen freda imrg. Denna veckan har endå gått väldigt fort .. de km väl hela denna terminen att göra .. sen SOMMARLOV! åh, fan va skönt o liggar nere på strande3n o bli brun ! :D
Plus , igårkväll va jag extremt utråkad, så tänkte visa er hur jag gör när ja fixar mitt hår! eller ja, vågar löshåret & mitt eget!







RESULTAT!




inte dom bästa bilderna, men endå ;D

kisses

 

insidan räknas!

2010-01-12 - 19:14:48

Jag e trött, riktigt trött! precis kollat klart på the city & plattat mina extentions så nu ska jag försöka hålla igång min data som jag ÄNTLIGEN fått tbx :D
Även nu ska jag springa ner och göra mej en smoothie och göra v mej. Orakr inte sitta här sminkad och allt, nej jag ska byta om till myskläder och sen bädda ner mej i sängen! okej ja ska inte redan sova men bara ligga där, de e verkligen sjukt skönt o bara ligga ner & ta de lungt! :)



cp bild .. men somsagt, insidan räknas!
kisses

bättre sent en aldrig

2010-01-12 - 13:06:05
hej bloggen!

sitter hemma hos klara nu, har precis ätigt vår lunch! riktigt skönt att sluta 11.40 alltså :D hahah snacka om att "jag" lura mej själv när ja kom hem, har äntligen fått tbx min data eftersom den varit som den varit. Johan fixa den, tack johan! såå äntligen tänkte jag .. men givetvis så e inte internett instalerat .. och jag vet inte hur jag gör så ja mst vänta MER för att kunna använda den. Men har jag tur blir de redan ikv! :D



väst-koftan ja köpte ifrån fredags! love it, 300 -.  Only



min o klaras nyttiga dag! :D

nu ska ja o klara checka film! kisses

jag blir stressad av vintern :o

2010-01-11 - 19:07:08

gokväll bloggen!

första skoldagen idag. Faktiskt väldigt pigg endå för att va den första dagen konstigt nog xd
Menmne, sitter och pluggar sönder mej själv nu. O-R-K-A-R inte plugga .. Anyway, hjälper inte att tjata om de tyvärr. Hoppas annars alla har haft en fin dag , själv e jag just nu bara såå trött -.-
Tänkte egentligen lägga upp bilder ifrån shoppingen med anna och klara men eftersom min data lagar som fan kan ja inte ladda upp bilderna ifrån kameran .. suck !
Men, kan glädja mej och er med att snart e de inte lång tid till dansen börjar! gaaaa ja bara såå längtar :D 
Sen mst ja bara skriva av mej lite här. SUCK kan jag börja med. Skolan e igång, jag stressar sönder mej själv. Vilket jag alltid gör, dvs att jag stressar upp mej själv så mkt mer en vad jag behöver, dansen börjar snart,(LÄNGTAR) jag vet inte vilket gymnasie jag vill börja på .. omg. Sen känns det  som jag har alla andra världens problem typ xd gaa orkar inte. Vill bara slänga mej i sängen o sova bort vintern så att somaren kan km!
e de bara jag som tycker de .. eller e de så att sommaren löser problem på något sätt?
well, jag vet inte men hoppas de! :D

Nu ska jag iaf gå, orkar inte blogga just nu eftersom jag mst plugga  .. -.-
hoppas ni går en fin kväll iaf!

kisses

i love it!

2010-01-10 - 11:32:15

okej, kanske lite tidigt för sommarkollektions kläder nu MEN ja känner mej faktiskt besatt. Plus att de va kärlek vid första ögonkastet!

 



857 -. jag har ju pengar så vf vänta? :D

snabbinlägg

2010-01-10 - 11:04:37
godmorgon bloggen!

då har ma näst intill vaknat upp & man kan nog säga att man e extremttrött efter 4 tim sömn ..? Anyway, känner mej troligt deprimerad till skolan börjar på månda .. vill inte! så sjukt jobbigt att gå upp så tidigt för att lära sig en massa. HEMUNDERVISNING skulle vara något jag vill ha ist! menmen, sånt e de. De e ju dock endast ett halv år kvar, sen sommar lov. SEn gymnasiet :D
IAf, blir nog iväg o träffa vännerna idag, km nog inte bli så mkt uppdatering idag. Men ha en härlig dag alla!

elle tipsar!

2010-01-09 - 19:04:32

Okej folk, nu känner jag att ja ska dela med mej lite av mina tips! Jag har 2 saker som garanterat kommer få er må bättre, jag gör det iaf. Den första e att äta mkt B vitamin. Detta är mkt bra tillskott för huden, håret & naglarna! Jag äter 2 stk b-vitamin tabetterdagligen. En på morgonen och en på kvällen. Det funkar faktiskt bättre en vad man tror!

Sen det andra är advokado. Du kan äta den , vilket som är bra för både lever och hjärna. den kan även användas som ansiktsmask, (som man då mosar) som återfuktar huden. & sen min speciella favorit som jag alltid gör på, är i håret. Tro de eller ej, men för mej funkar de mkt bra, du msoar den, sen gnider in i håert (helst när det är blött då) :D

sen även ett recept här va?

1 mango
1 banan
2-3 dl apelsinjuice 

skär bort kärnor o liknande, sedan mixa  , rikigt god smothie !



& juste jag får inte glömma, va på väla med klara & anna igår! verkligen suuper kul me dom två brudarna :D 
plus att jag köpte världens sötaste väst/kofta! bild km senare :D
 

vill ha sommar

2010-01-09 - 14:15:33
heluu bloggen!

sitter just nu hos pappa i domsten & de e riktigt härligt väder ute! dock har inte jag gjort v' mej en vilket ja tycker jag borde göra eftersom vi ska ha gäster sen. Vilket jag inte orkar idag. Nu direkt efter detta inlägget mst ja fortsätta plugga. Gud va tråkigt! men , jag mst så ja kan spika mitt MVG! jag e bara sååå fast bestäd attja ska få de nu! menmen, känner mej grymt glad alltså, snart börjar dansen. Längtar som fan. Se funderar jag på att börja dansa en gång till i veckan dvs 2 ggr då. Fast en helt annanstil. O som jag sagt innan till er läsare att jag har varit väldigt intreserad av Campeon (gymnasie) Men har totalsvängt .. nu e jahelt klar över filborna ist. Eftersom ja vill utveckla mej & bli något innom dansen, inte en vanlig svenne som jobbar på kontor me volvo , en hund & 3 barn ? NEJ! DANS alltså! de enda som går runt i mitt huvud ..!
Anyway, sen ja vill att sommaren ska km! saknar som fan att bli bruun gå runt  bikini, sitta på staranden o grilla långt in på natten me vänner ... saknar de som fan. Plus denna sommaren km bli den sista för mej o mina vänner att hålla ihop .. alla km sprida sej så otroligt långt :(
MEn nu ska ja inte va deprimerad .. & juste, får min data på tisdag (nu lånar ja pappas) äntligen!

men nu ska ja gå, hade fint! kisses

just like a ..

2010-01-06 - 20:31:57

hejsan bloggen!

förlåt för dålig upptadtering men vi har tagit bort vår data hos mamma & min ska lämnas in på lagning eftersom den e fett långsam och allt ! sånt gillar jag verkligen inte! Så just nu sitter ja o kollar på en helt cp film hos klara. Hahah, känns som ja inte träffat människan på 1 år fast ja träffa henne igår xd 
Innan idag åkte ja hem till simon, sjukt mysig dag alltså! Vi kolla Cucky (stavning?) & Ringu. Hahaha den ringu va inte någon film ja rekomenderar. HAHA :D menmen, i stort sett har dagen varit sjukt mysig!
Plus att ja känner att ja mst lägga mina extentions i 50 liter balsam resten av året för att dom ska bli mjuka igen eftersom ja locka de .. -.-
Sen alltså .. innan när ja skulle åka till simon, inne på knutan då dvs va sjukt äckligt! satt där inne så km en sån 70 årig gammal gubbe fram o bara "får man sätta sig ner bervid en så otroligt vacker liten flicka" jag bara eh? okej xd Sen han bara börja snacka en massa o typ flytta närmre mej hela tiden .. såå jävla äckligt! o bara "var ska du, var bor han, va gör du bå fritiden,va gör du, va gillar du att göra" o en massa sånt, nog att ja va rädd för stunden! :O

Men  nu ska ja fortsätta kolla dennna konstiga filmen .. kisses!

4 januari

2010-01-04 - 11:04:20

Godmorgon bloggen!

E i full gång att töma ur mitt rum typ, sla bara så göra om de! när de har blivigt klart kan ja lägga in ett ex bilder. Iaf, kl e snart 11 och jag e näst intill död efter att gått upp halv 9, (fast ja har somnat om FYRA ggr) nog inte kul alltså. Ska åka till pappa lite senare, endast över natten , sen blir de mamma igen!
Alltså ursäkta mej bloggers om ni fattar nada men mitt huvud e heeelt sönder känns de som.
Men ni får iaf ha  en härlig dag!

kisses



ps : har kollat på dessa bilderna ganska länge & shiiiit, nog mörkare jag blivigt x)
vad tycks? :D

love u girls!

2010-01-03 - 19:42:15

Då va man här igen! :D
hoppas ni saknat mej för ja har minsan saknat er :) Just nu sitter ja hemma hos klara och va har precis kollat klart på titanic! jiikes, ja kan verkligen inte sluta kolla på den .. gråter typ alltid. Den e bara föör bra ...

Iallafall, här kommer lite bilder sen igår me tjejerna .. låt bilderna beskriva kvällen!











Måste ju berätta .. någon som vet vad dehär "spelet" anden i flaskan e ? skit e alltid lika jävla rädd när vi kör de !
men iaf, så sofia och matilda va inte me .. så ist för att spela lurade vi dom då .. HAHA! ja bara skrek högt som fan  o kuta ut .. lika så anna, klara och lotta .. Fyfan ja skrämde ihjäl mej själv typ .. så gick vi till dom som då va helt vafan har hänt lixm .. ? ja satt säkert i en halvtimme och bara gärt .. ja bara " de va fan någon som tag mej på axlen, ja lovar så jävla äckligt!" o klara bara "ellerhur .. ja så fan ett vit ljus som lyste till i tv:n fast de va helt fu*king mörk ;o " hhahahha sen bara "luuuuuuurade" guuud va dom bara så gick på de .. hihi sen fick man höra " du SKA söka till dramaten .. fan va du spelar bra som fan! " hihih, ja älskar att skrämmas :D::D
men nu ska ja vidare,
ha en fin kväll !

kisses

snabbtinlägg!

2010-01-03 - 11:44:01
Godmorgon bloggen! :D

Sitter vi datan nu o e helt och hållet borta i huvudet sen igår! jiikes vilken kväll, älskar er tjejer! (bilder kommer till ikväll) Kvällenbörjade med att vi alla var totalt urflippade och dansa runt, hahah oförglömligt! När vi väl lungat ner oss fixade vi maten, förrätt,huvudrätt & efterrätt.

men berättar mer om allt senare, och n´mitt otroligt underbara skådespeleri .. gaa va jag bara e bäst! hihi
Nu ska js springa iväg o göra v' mej sen träffa vännerna!

kisses!

im off , again!

2010-01-02 - 17:48:00



Tjejjerna väntar nu, alltså tjejkväll! ska bli sjuukt mysigt .. höres senare sweetherts :D
ha en fin kväll, km blogga senare.

& va tycker ni om förändringen? mörkare hår och extentions :D

kraaam

1 jan 2010!

2010-01-01 - 14:13:44

Ja gud ja! då va de ett helt nytt år, 2010. Fan va ja har höga förväntningar på mej själv att ja ska klara & göra. Nu när allt e över, vill jag bara att sommaren ska komma. Fyfan va skönt de skulle va me lite värme nu utan att behöva kuta till solariet eller sitta me ett 20 tal filtar? Detta nyår var ja faktiskt hemma, ovanlitg nog.  
Men ett gott nytt år till er alla !

Egentligen skulle ja dra ner och fixa mitt hår, dvs , klippa, färga & extentions. Meeen eftersom mitt huvud inte vaknat idag efter ett flertal glas vin och champange igår så kom ja inte på att de va röd dag. STÖRIGT VÄRRE!
Anyway, ska fixa de imrg innan man drar till anna o har tjejjkväll me tjejjerna då, de ska blir sjukt trevligt! :D
Annars idag blir de att träffa folk , och även imrg på dagen. Men som sagt, ha en fin dag ida, och en bra början på 2010!



Nog att ja förendrats sen sommaren ;o
saknar den, men 2010 km bli så fett mkt bättre!



& här har ni bild på mina nya skor, så fett sköna och uuber snygga. Enlift mej :D
13 cm plus platå :D

RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }