Like a Rose


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?


Men en tusen ord

Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!


Kör på lockigt!


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)


Dagens händelser.

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 


Le bonheur reviendra

Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar


DRESSCODE


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR


The light you leave on


Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!


Precis som om det var igår

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!


Namndag!

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*


Bad Girls.

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥


Varje gång, finns det något där.


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥


On monday morning'

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)




DRESSCODE




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!


Say you understand it too


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥


You found me

Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!


Oh, that cute dress


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥


förlåt för dålig uppdatering ..

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥


Dresscode


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(





Tack för kvällen!

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.






Så firade vi valborg!


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥


RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



DRESSCODE

2010-05-13 - 19:44:24




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!

Say you understand it too

2010-05-13 - 19:22:35


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥

You found me

2010-05-10 - 19:14:16
Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane

2010-05-08 - 13:29:50



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!

Oh, that cute dress

2010-05-06 - 20:32:15


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥

förlåt för dålig uppdatering ..

2010-05-05 - 17:48:58

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥

Dresscode

2010-05-02 - 17:00:06


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(




Tack för kvällen!

2010-05-02 - 11:27:49

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.





Så firade vi valborg!

2010-05-01 - 13:05:43


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥

RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



DRESSCODE

2010-05-13 - 19:44:24




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!

Say you understand it too

2010-05-13 - 19:22:35


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥

You found me

2010-05-10 - 19:14:16
Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane

2010-05-08 - 13:29:50



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!

Oh, that cute dress

2010-05-06 - 20:32:15


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥

förlåt för dålig uppdatering ..

2010-05-05 - 17:48:58

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥

Dresscode

2010-05-02 - 17:00:06


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(




Tack för kvällen!

2010-05-02 - 11:27:49

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.





Så firade vi valborg!

2010-05-01 - 13:05:43


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥

RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



DRESSCODE

2010-05-13 - 19:44:24




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!

Say you understand it too

2010-05-13 - 19:22:35


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥

You found me

2010-05-10 - 19:14:16
Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane

2010-05-08 - 13:29:50



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!

Oh, that cute dress

2010-05-06 - 20:32:15


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥

förlåt för dålig uppdatering ..

2010-05-05 - 17:48:58

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥

Dresscode

2010-05-02 - 17:00:06


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(




Tack för kvällen!

2010-05-02 - 11:27:49

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.





Så firade vi valborg!

2010-05-01 - 13:05:43


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥

RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



DRESSCODE

2010-05-13 - 19:44:24




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!

Say you understand it too

2010-05-13 - 19:22:35


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥

You found me

2010-05-10 - 19:14:16
Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane

2010-05-08 - 13:29:50



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!

Oh, that cute dress

2010-05-06 - 20:32:15


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥

förlåt för dålig uppdatering ..

2010-05-05 - 17:48:58

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥

Dresscode

2010-05-02 - 17:00:06


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(




Tack för kvällen!

2010-05-02 - 11:27:49

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.





Så firade vi valborg!

2010-05-01 - 13:05:43


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥

RSS 2.0
elle -

Like a Rose

2010-05-31 - 17:15:16


Hejhej alla! Ny vecka nu då, endast 2 hela veckor kvar av skolan. Så skönt att det sedan är slut. Och sommaren är på väg, så härligt! Men innan jag drar & träffar upp klara för att sola hade ja tänkt att sätta mig och fläta hela håret, så de kan bli lockigt! eller ja, mer rätt ord hade varit vågit. Lika fint de!:D

Ha det bra sweetys! blir förmodligen fler inlägg senare KRAMAR!

Likm kolla håret här, så underbart fint?

Men en tusen ord

2010-05-30 - 21:27:18
Bilderna ifrån igår som sagt, & måste tillägga. Älskar dej mamma! & mormor, du är bäst, kan verkligen prata med dej om allt. Älskar dej med! 

KLARA:






JAG:










& här e en del av biderna, ärganska många fler, men kan inte lägga ut alla. Skulle bli för mycket x)
Ha en bra kväll! kraam

Sanningen kommer fram tillslut

2010-05-30 - 14:38:02


Hejsan sötnosar! Känns precis som om ja vaknat. TRÖTT dvs! Morsdag idag då, Min dag kommer se följande ut: ska snart göra v mej, för att sedan träffa nästan hela släkten & spec fira min mamma. Dock har ja varit väldigt duktig och handlat till henne! HAr ni handlat morsdag present? :D

Gårdagen var bara för underbar! Här i underbara helsingborg hade vi sjukt fint väder, och såklart passade jag och klara på att ta en massa superfina bilder. Det enda som fattades var såklart systemkameran. Menmen, den är så snart min! Ja kan inte säga så mycket mer, en att en bild säger mer en tusen ord ;) Ps. Hann aldrig lägga in en dresscode bild, utan de kommer ni se på bilderna. Såklart invigde ja min klänning!



Lägger ut alla bilder snart!

Kör på lockigt!

2010-05-29 - 15:16:57


God eftermiddag sweetys! ;)

Har ni typ precis vaknat som jag? haha, är så trött fasten jag faktiskt la mej tidigt igår. Beslutade mej för att stanna hemma och ta det lungt. Har varit så trött efter allt pluggande så behövde vila upp mej. Idag däremot blir det nog att dra ut och träffa tjejerna ett tag, sen får vi se. Har lite olika planer för dagen. Så vi får se hur den kommer sluta. Gör bara ett kort inlägg just nu, kommer blid på dresscode senare, för just nu måste jag fixa lite saker.

Dock har/hade jag väldigt dåliga nyheter.. eller ja, för mej iaf. Idag är det somsagt, eller just nu Dansuppvisning på sundspärlan här i helsingborg. Jag har gått & sett framemot detta så mycket, men har missat en del lektioner pga allt plugg. Därför blir det inget för mej, men hoppas det går superbra för alla som är där!  Men till hösten kommer ja däremot verkligen satsa fullt ut på dansen, och ha det som första steg!

Ha en super lördag alla!♥



Kör hårt på lockigt hår nu, tycker det är så fint med jätte lockigt hår! :)

Dagens händelser.

2010-05-28 - 21:43:53

Hejsan sötnosar! Förlåt för min uppdatering nte varit super .. som vanligt känns det som nu typ? Hur som helst så har jag varit väldigt upptagen med allt pluggande. Herregud vilken stress & press det varit. Men guess what? JAG KLARADE DET! åh, jag har varit så otroligt glad och gråtigt så mycket att de finns inte ( hihi )
Dagens händelser utom skolan då var att jag drog ner till stan med klara & anna! Tog först en fika för att fira att vi alla klarat det! Och sedan kunde jag inte hålla mina händer borta ifrån världens sötaste klänning ifrån Saint Tropez.
Så cute så det finns inte. Älskar den! Efter det drog vi och byggde på brännan. Äntligen börjar man bli brun ;)


 

Le bonheur reviendra

2010-05-25 - 21:24:19
Tja sweetys!

precis kommit hem, helt sjukt underbar dag alltså! just nu kollar man DHW därför blir detta inlägget inte långt, nu när jag äntligen har pengar igen så kommer det under dagarna bli lite shopping som kommer innefatta det viktigtste. Ska försöka spara så mycket som möjligt fram till sommaren. Och även idag fick jag reda på att jag fått sommarjobbs plats! väldigt skönt att äntligen fått de, nu återstår bara vilket jag ska välja ..haha, om ja ska fortsätta på fiket hos min mamma & moster, eller det ja fått nu? vi får väl se,

Någon mer som ska sommarjobba i sommar? :D

kramar

Just like this

2010-05-24 - 17:23:00


Hejsan everyone! Sitter just nu framför datorn och funderar på att ta tag i pluggandet lite innan jag drar till dansträningen. Kenner mej även fruktansvärt trött idag, har varit det väldigt mycket nu. Det är så mycket press i skolan nu eftersom det gäller avgångsbetygen. Herregud. Hursom helst, måste påpeka att jag hittat ett par sjuktsnygga jeans inne på H&M. Gud vad jag älskar dem. Måste passa på att köpa in en massa nytt nu till sommaren, hittade även ett par riktigt cute par vitajeans shorts innen på Bikbok. Oh god!

Men ska fortsätta med pluggandet innan jag drar. Ha en super dag sweetys! kramar

DRESSCODE

2010-05-23 - 18:48:29


Precis kommit hem nu, blir snart att gå ner & äta och förmodligen ta en sväng med matilda ner till stranden, så sjukt skönt det e att vara ute och gå ist. Ha en bra kväll sötnosar! KRAMAR

The light you leave on

2010-05-23 - 12:02:29

Godmorgon sötnosar! Förlåt för en ganska urkass uppdatering, men har helt enkelt inte haft tid. Har spenderat tiden med världens absolut underbaraste kille & även tagit mej tid att plugga en hel del. Satt även i morse och bara plugga.. ganska trött på den där matten nu måste jag säga. Men innan tiden rullar iväg så måste jag leta reda på fakta till SOarbetet och sedan göra v mej så jag & tjejerna kan dra till köpcentrat. Förvisso inga pengar, ovanligt? anyway, alltid kul att bara få åka iväg en att sitta hemma och stirra i taket.

bloggar senare, ha en super dag! Kramar

Snart dansuppvisning!

2010-05-19 - 22:26:10


Godkväll!♥ Kom hem för ett tag sen ifrån dansträningen, älskar att åka & träna. Rensar huvudet på mej helt! Hur som helst, känner att jag börjar bli ja, sjuk kanske ja inte ska säga men mår ganska dåligt. Det är väldigt mycket press nu, inte lång tid kvar av skolan, så måste sätta betygen på topp! Sen klara av träningen, snart är uppvisningen lixm. Jag vet inte hur, men jag bara vet att jag kommer fixa det, känner att jag verkligen lägger mer och mer tid på det jag måste ha tid tillförst och främst.
Känner att jag börjar bli lite småduktig på att planera ;) hihi. Menmen, nästa vecka sen såå jobbig ut, Måndag, tisdag & onsdag är det träning. Torsdagar tränar jag alltid själv, freda & lörda har jag planer, sönda tränar jag med, såvidare jag inte är ute och går i typ 3 tim :D ahaha, kommer vara heelt slut på måndagen där efter ..




Godnatt!

Precis som om det var igår

2010-05-18 - 15:44:00

Vilken dag, har varit så "underbart" trött så jag har absolut inte kunnat hålla mej ifrån att skratta igemom den. Haha, suveränt! Egentligen borde jag inte blogga nu, men kände att det behövdes. Ska snart sätta mej och gå igenom lite SO saker, och sen räkna matte hela kvällen typ.. Så tråkigt. Men känner att ja ska nörda sönder så jag gårut med superbetyg!:D Och nästan hela dagen har varit så fint väder! så härligt, hoppas de håller så man kan sätta på sig shortsen snart? ..

DAGENS KOMPÅ!
Matilda är en osmart naturbegåvning! hih, ja de kom vi på idag, hhaha, matilda du e för underbar :D

& Något jag mer måste säga .. JAG ÄLSKAR JAY SEAN, han är så bra. Smälter när ja hör hans låtar, haha, lite speciell ja e kanske, men så underbar!

Namndag!

2010-05-17 - 23:12:40

ett sista inlägg för ikväll, För er som ite visste har jag namnsdag ida(a) Heter Rebecca i andra namn, hih så glad jag e! men nu e ja jättetrött .. sov gott älskade läsare!♥

*bästainläggetnågonsin! x)*

Bad Girls.

2010-05-17 - 22:40:55

& då var man äntligen hemma. Har varit och tränat, som även är på Onsdag. Så skönt, det gick faktiskt helt okej, dock att jag måste träna mer på koregrafin (a) menmen, det löser jag! Så just nu är jag ny duschad och grymt trött hur nu det går ihop, men endå, hih.

Här kommer lite bilder ifrån dagen ..






Några av de TUSEN bilder som togs .. :)♥

Varje gång, finns det något där.

2010-05-17 - 16:39:30


Hejsan alla! precis kommit hem ifrån skolan, eller ja, precis & precis. Men nästan. Spex idag som sagt, hhaha super! kommer bilder senare, ska bara få dem med (A)
Och igårkväll så sov jag och klara hos anna, de spökar där helt ärligt. Man kunde fan höra det :O herregud ja skaka som fan hela natten. USH! Men jag överlevde endå,
Annars idag så bilr det dansträning, så skönt alltså. Känns som en evighet sen jag va där, Saknar de.

Ha en super dag alla! nu ska ja vidare, hörs senare♥



Världens finaste låt! text, melodi .. allt, måste lyssna sönder den varje natt för att kunna somna, och inte ens det är tillräckligt. Den är sååå fin♥

On monday morning'

2010-05-16 - 19:44:08

Hejsan alla läsare! hr tyvärr inte varit  på "data"humör för ett tag nu & dessutom har jag inte haft tid eftersom jag och tjejerna har varit iväg 24/7. Underbar Vecka/helg verkligen! Dagarna som gått har varit helt underbara. Förutom att spenderat tien med tjejerna har ja även varit med en helt underbar kille! På torsdagskvällen så var jag och tjejerna endast hemma och hade en såkallad spakväll med ett misslyckat försök att få igång vår blue-ray, eller hur stavningen är, för att kunna (för min del) se Avatar för första gången.
& på fredagkväll drog vi på fest. Dock kul så länge det varade. Eftersom  vi satte igång det hela(A)
Resten av den kvällen tänker jag inte skriva ut. Men som helhet av kristihimmelfärds helgen, har varit helt underbar! tack alla som medverka!



anna, klara,therese & annie!




har så mycket fler bilder, men de får komma senare troligtvis, för börjar få lite bråttom nu , ska till anna och sva där, spex imrg ju ;)



DRESSCODE

2010-05-13 - 19:44:24




Höga jeans, nogot jag verkligen fått dille för. Älskar det!

Say you understand it too

2010-05-13 - 19:22:35


Hejsan underbara läsare
! var dock ett tag sen man bloggade, har haft så mycket plugg & så har jag träffat väldigt mycket underbart folk som jag bara varit tvungen att umgås med! härligt :D
Hur som helst, just nu sitter jag och gör inlägg här, medans anna och klara sitter och spelar något konstigt spel, haha, alltid lika barnsliga ;)
Likaså igår så kom tjejerna hit, även med therese och matilda. Vi har haft en sjukt trevlig tid, och vi kommer ha endan till lörda! Så skönt att vara ledig! Men just nu kan ja inte skriva ner allt, därför hoppas ja bilderna förklarar.








Några bilder sen idag, kommer in snart mer sen igår!
Älskar er tjejer♥

You found me

2010-05-10 - 19:14:16
Hejsan käraste läsare!

Jag är trötttrött,och trött! hatar verkligen att det är så mycket stress just nu så jag håller på att svimma. Hur som helst  ska snart sätta mej ner och plugga.. men jag orkar bara inte just nu. Men dem ska helt klart göras ikväll så jag slipper göra det imrg. Ochmåste ju påpeka det, gud vad vädret börjar bli fint! har varit riktight fint och varmt hela dagen i da, så underbart! :D




Hemskaste bilden!! hur som helst, tyckerni att ja ska bli blond igen ..? i miss it♥

Hurricane

2010-05-08 - 13:29:50



Godmorgon! eller ja, sen morgon?

GASH!, älskar låten så sjukt mycket, speciellt jag älskar rabih så sjukt mycket .. gus, ni anar inte. Känner mej som en stalker av han? hah, HAN ÄR BÄST! snacka om att om detta inte blir en sommarplåga kommer JAG göra den till de, för visst ör den underbar? men detär klart, klart den kommer bli de! :D 
 Elle ♥ Rabih! *hih*

Hur som helst, min älskade mammi fyllde ju år igår .. firade hela dagen! så idag blir det kalas, släkt & vänner. Kommer bli mys! Senare ikväll drar jag nog och träffar upp klara och therese. Saknat er tjejer!

Hörs senare .. gud va ja längtar till hbg festivalen nu ist :O ...
KISSES!

Oh, that cute dress

2010-05-06 - 20:32:15


Helluu alla där ute! Då va det ett tag sen man kom hem ifrån stan med matilda och anna b-friends! Varit riktigt super dag, plus anna, din humor är bäst! ;) haha, "anna, jag har världens värsta höjdrädsla" "HA! då är eifeltornet något jag rekomenderar"  haha, gumman, du e för bra. HAHA, alltså, ni anar inte hur mycket vi gick & skrattade år detta i säkert timma, jag iaf ;) Hur som helst, har fixat lite saker där inne, plus att jag harbara blivigt mer kär i en klänning som jag sett för ca 2-3 veckor sen .. provade den idag, gud den e så fin, riktigt underbar sommarklänning. I både färg och form!
& äntligt fredag imrg, gud kan inte fatta att det var en hel vecka sedan det var valborg :O saknar de, önskar att man kunde spola tillbaka tiden och få uppleva det igen!♥

Och i helgen, min älskade mamma fyller år imrg så det blir firande hela helgen. Myshelg med familjen, rätt slönt, hade inte orkat göra några större grejer denna helgen. De sparas till nästa helg när man har hela huset för sig själv! ;)


Älskar den enormt♥

förlåt för dålig uppdatering ..

2010-05-05 - 17:48:58

Hejsan käraste blogg!

Min uppdatering har inte varit den bästa, men jag har haft (och har fortfarande) fullt upp, både privata saker & skolan. Nya saker att plugga till 24/7. Är så trött så mitt huvud kommer snart att sprängas :O Anyway, har inte haft så mycket för mej förutom att jag har pluggat, pluggat och pluggat. Plus att det inte blir någon träning för min del today. Ska plugga mer senare, orkar bara inte just nu. Nej gud så negativt detta lät, ush, därför kan jag berätta att ikväll blir det färgning av håret .. hih(A) Men jag hoppas alla får en super dag!♥

Dresscode

2010-05-02 - 17:00:06


Så underbart väder det är nu då! Åh, så skönt att sommaren är på väg, som man har längtat. Kom hem ifrån moa för ettt tag sen, var och hälsade på, & sen träffade upp julia, fast vi han knappt träffas eftersom ja skulle ta den bussen, anyway, tjejer, ni är underbara!♥

Nu väntar ja bara på att min moster & mamma ska hämta upp mej så sen blir det grillning hos kusinerna! Och såklat plugg, fysiken u know .. ;(




Tack för kvällen!

2010-05-02 - 11:27:49

Godmorgon bloggen & alla sötaläsare!

Vilken underbar helg måste jag säga. Den bästa på länge! En fantastisk valborg och gårdagen som spenderades med vänner inne i stan, vid tivolit! Helt underbar helg♥
Igår då, vi firade moaälskling som precis fyllt år, och de gjorde vi genom att bjuda ut henne till mezo. En riktigt härlig och mysig resturang. Efter det vandrade vi igenom stan och var sjukt taggade. Närdet sedan började bli mörkt såklart att vi drog ner till tivolit som varit där nu under valborg helgen. Underbart!
Tjejer, det belv verkligen en toppen kväll! Lave ya!

Och nu, ganska fint väder, och så sjukt härligt att man verkligen ser att sommaren e på väg. Nu önskar man bara att man kunde slänga på sig bikinin & dra till stranden ;)

& dagens händelser, en del pluggande ( viktigt) eftersom nationella i fysik närmrar sig .. oh shit, jag vill inte, jag och fysik är inte menade för varandra om man säer så ;O
Efter det kanske det blir ängelholm ett tag, men är inte helt säker en. Men hoppas alla får en toppen dag!

Kisses & hugs.





Så firade vi valborg!

2010-05-01 - 13:05:43


Godmorgon alla super läsare!
Min morgon var hemsk när ja vaknade, mne nu mår ja bättre. Och måste säga att vilken superlyckad kväll trotsallt regnet! Alla underbara människor, tack för en fantastisk dag i DK!
Började att vi alla träffades upp innen på knutan, & drog sedan över med båten. Sen vandrade vi runt i dk med en massa andra. Alltså måste bara säga att ni är underbara foks! Tack för en super valborg!







Och såklart va det väldigt många fler, men så smart som ja e glömde ja att ta upp kameran senare x) Verkligen en supermysig dag alltså! ;)
Tack för allt folk! och tjejer, linn, lisa, sandra och klara.. Ni gjorde det toppen! Ni är bäst :D♥

RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }