Valborg sooon!



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥


Grattis älskade vän!


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!


28/4 Onsdag

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!


No reason to say it

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle


Lägg en röst!

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)


Älskade jacka!



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)


Ny header

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR


De e dethär vi e


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!



All over the world


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!


Look's just like a dream



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D


Grattis mammi!

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar


Cute dresscode,



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-


förkylningen vill inte släppa ..

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)


Hiss eller diss?

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!


The One And Only



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.


Sickness

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D


All in the end

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!


snabb update

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!




Black And Gold

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D




Take me to the place

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D




Get the beat'

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥





Replay

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥


Nya sommarplagg

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR


Dagens planer,

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses


3 veckor till

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D


Kvällen i pix

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.


You stolen my heart



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥


It was just so amazing'



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?


I can tell the way.

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-


time for ..




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥


This is my time to stay.

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.


2 april

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.


Min drömklänning!

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥


RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

Sickness

2010-04-19 - 17:13:32

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D

All in the end

2010-04-16 - 14:55:07

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!

snabb update

2010-04-14 - 19:01:38

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!



Black And Gold

2010-04-14 - 15:50:57

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D



Take me to the place

2010-04-13 - 20:32:07

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D



Get the beat'

2010-04-11 - 20:39:55

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥




Replay

2010-04-11 - 12:35:36

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥

Nya sommarplagg

2010-04-10 - 13:51:46

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

2010-04-09 - 19:39:02

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR

Dagens planer,

2010-04-08 - 14:32:29

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses

3 veckor till

2010-04-07 - 15:37:28

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D

Kvällen i pix

2010-04-06 - 22:02:37

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.

You stolen my heart

2010-04-06 - 17:06:33



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

2010-04-06 - 14:34:20
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥

It was just so amazing'

2010-04-06 - 12:13:00



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?

I can tell the way.

2010-04-06 - 09:51:02

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-

time for ..

2010-04-04 - 15:59:35




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥

This is my time to stay.

2010-04-04 - 15:02:28

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.

2 april

2010-04-02 - 14:55:39

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.

Min drömklänning!

2010-04-01 - 16:48:45

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥

RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

Sickness

2010-04-19 - 17:13:32

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D

All in the end

2010-04-16 - 14:55:07

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!

snabb update

2010-04-14 - 19:01:38

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!



Black And Gold

2010-04-14 - 15:50:57

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D



Take me to the place

2010-04-13 - 20:32:07

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D



Get the beat'

2010-04-11 - 20:39:55

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥




Replay

2010-04-11 - 12:35:36

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥

Nya sommarplagg

2010-04-10 - 13:51:46

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

2010-04-09 - 19:39:02

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR

Dagens planer,

2010-04-08 - 14:32:29

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses

3 veckor till

2010-04-07 - 15:37:28

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D

Kvällen i pix

2010-04-06 - 22:02:37

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.

You stolen my heart

2010-04-06 - 17:06:33



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

2010-04-06 - 14:34:20
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥

It was just so amazing'

2010-04-06 - 12:13:00



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?

I can tell the way.

2010-04-06 - 09:51:02

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-

time for ..

2010-04-04 - 15:59:35




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥

This is my time to stay.

2010-04-04 - 15:02:28

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.

2 april

2010-04-02 - 14:55:39

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.

Min drömklänning!

2010-04-01 - 16:48:45

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥

RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

Sickness

2010-04-19 - 17:13:32

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D

All in the end

2010-04-16 - 14:55:07

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!

snabb update

2010-04-14 - 19:01:38

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!



Black And Gold

2010-04-14 - 15:50:57

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D



Take me to the place

2010-04-13 - 20:32:07

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D



Get the beat'

2010-04-11 - 20:39:55

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥




Replay

2010-04-11 - 12:35:36

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥

Nya sommarplagg

2010-04-10 - 13:51:46

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

2010-04-09 - 19:39:02

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR

Dagens planer,

2010-04-08 - 14:32:29

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses

3 veckor till

2010-04-07 - 15:37:28

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D

Kvällen i pix

2010-04-06 - 22:02:37

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.

You stolen my heart

2010-04-06 - 17:06:33



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

2010-04-06 - 14:34:20
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥

It was just so amazing'

2010-04-06 - 12:13:00



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?

I can tell the way.

2010-04-06 - 09:51:02

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-

time for ..

2010-04-04 - 15:59:35




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥

This is my time to stay.

2010-04-04 - 15:02:28

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.

2 april

2010-04-02 - 14:55:39

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.

Min drömklänning!

2010-04-01 - 16:48:45

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥

RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

Sickness

2010-04-19 - 17:13:32

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D

All in the end

2010-04-16 - 14:55:07

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!

snabb update

2010-04-14 - 19:01:38

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!



Black And Gold

2010-04-14 - 15:50:57

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D



Take me to the place

2010-04-13 - 20:32:07

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D



Get the beat'

2010-04-11 - 20:39:55

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥




Replay

2010-04-11 - 12:35:36

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥

Nya sommarplagg

2010-04-10 - 13:51:46

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

2010-04-09 - 19:39:02

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR

Dagens planer,

2010-04-08 - 14:32:29

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses

3 veckor till

2010-04-07 - 15:37:28

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D

Kvällen i pix

2010-04-06 - 22:02:37

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.

You stolen my heart

2010-04-06 - 17:06:33



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

2010-04-06 - 14:34:20
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥

It was just so amazing'

2010-04-06 - 12:13:00



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?

I can tell the way.

2010-04-06 - 09:51:02

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-

time for ..

2010-04-04 - 15:59:35




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥

This is my time to stay.

2010-04-04 - 15:02:28

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.

2 april

2010-04-02 - 14:55:39

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.

Min drömklänning!

2010-04-01 - 16:48:45

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥

RSS 2.0
elle -

Valborg sooon!

2010-04-29 - 19:15:16



hellu bloggen! de va nu ett tag sen man kom hem ifrån stan efter att äntligen(måste jag säga) ha köpt nya saker. Spec till imrg, nivet Valborg! längtar faktiskt väldigt mycket till denna helgen, valborg & en annan sak .. som vi tar senare! :D För mej på valborg så drar jag & några vänner och sen träffar upp ca halva helsingborg känns det som x) för att sedan fira på stranden, kommer bli super trevligt! Och såklart laddar man kameran! ;)

Och även idag drog ja in om solariet för att ökat på brännan, ja börjar bli riktigt brun nu känns det som! toppen nu inför helgen. Men i alla fall,  nu ska jag fortsätta plugga, det närmrar sig ytterligare ett nationellt prov, och jag ser inte fram emot de. Näsrmaste dagarna e det stenhårt plugg för mej så¨bloggen kommer komma i andra hand. Men sköt om er, och ha en toppen helg!♥

Grattis älskade vän!

2010-04-28 - 15:52:59


Tänkte göra ett eget inlägg till min älskade bästavän moa med som även hon fyllt år! Måste säga att gumman, du är guldvärd. Det finns inte i ord hur mycket du betyder för mej, och kommer alltid att göra. Att lära känna dej, kommer alltid att vara något som har en otrolig stor betydelse. Hjärtat, du ska veta att jag älskar dej! Du är en av mina bästa vänner, och kommer alltid att vara, min vänskap med dej är sann!♥



GRATTIS I EFTERSKOTT!

28/4 Onsdag

2010-04-28 - 14:18:15

Hejsan käraste läsare! Hela min kropp är helt död idag käns de som, har varit så förkyld och haft så mycket problem på sistone, så just nu vill ja bara slänga mej på sängen och dööö ... åh så trött jag är!

Ikväll är det äntligen dansträning igen! Börjar närmra sig uppvisningen, gud så nervös ja e ist (A)
Har inte dansat på 2 veckor, åh så härligt de ska bli :D Anyway, Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni får ha en super dag. Btw, kommer bli lite segt med uppdatering nu eftersom jag har ganska mycket plugg. & sen måste jag åter igen säga GRATTIS GRATTIS  I EFTERSKOTT ÄLSKADE CAROLINE!♥ det var egentligen i tidags hon fyllde år, men somsagt hopppas du fick en super dag :D!

No reason to say it

2010-04-27 - 19:24:46

Nu är man äntligen hemma och är otroligt trött! varit i stan hela dagen med anna och klara b-friends. Varit super trevligt. Gått runt lite och letat efter spexkläder, avslutnings och ja, liknande. & gud va ja längtar enormt mycket till sommaren nu. Men haha, de tror ja alla gör? :D

Tyvärr kan ja inte lägga ut några bilder på de jag köpte hem eftersom några av mina underbara vänner läser bloggen, och ja och anna har bestämt oss för att hålla det hemligt tills den dagen vi ska fotta oss ;) men såklart kommer det bilder och liknande när de väl varit. Men Ni får ha en super kväll, ska plugga lite nu, sen blir de tvkväll lixm!

Kisses / elle

Lägg en röst!

2010-04-25 - 14:23:20

Godeftermiddag!

Sitter just nu och tar delungt efter att ha varit iväg med mammi och bror , har köpt nya skor till moi! oh så skönt det är att handla nya skor, lave it! Ikävll drar vi till mina kusiner för att grilla, ska blir supermysigt. Får väl seom man vågar sej upp på studsmattan, har ju inte varit där på ett tag ;) Haha!

Men nu ska ja gå ner för att hänta upp min underbara mangosorbet glass medans ni kan njuta av mina superfina skor :D





http://emeliemartinsson.blogg.se/2010/april/satt-igang-och-rosta.html#comment
& glöm inte .. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos:

Skulle verkligen betyda grymt mycket om ni röstade♥! Ha en super dag alla! bloggar mer senare :)

Älskade jacka!

2010-04-24 - 22:56:44



Älskade jackan jag fick med hem idag, sjukt snygg mörkbrun färg! jag älskar den till tusen. Grymt fin ;)

Ny header

2010-04-24 - 21:24:06

Hejsan käraste läsare!

Nykommen hem ifrån en lång dag. Jag är så trött just nu så det går inte att förklara. Hur som helst, igår, Drog ut med familjen och åt, mycket mysigt! När vi varit där drog vi hem och då mötte jag upp klarabästavän! Och såklart drog vi och sola. Gud va det är skönt att ligga där inne när de va så kallt ute. Sen drog vi hem till mej och kolla 1012! Hel okej, hade förväntat mej mer v den men den är helt klart sevärd :)
Vad tycker ni? Har ni sett 1012? :D

Idag drog vi alla då iväg för att se när min bror och kusin skulle spela match. Och lilla jag fick äran att stå i kiosken! lave it! När det asedan tog slut drog vi till en marknad som är varje vår och höst liten bit utanför helsingborg ;) Dagen var faktiskt mycket trevligt, och folket man träffat med! :D Såklart fick jag med mej en superfin skinnjacka, först var ja småosäker, men nu för varje gång ja ser den älskar ja den bara mer och mer!
Men hahahha herregud va dagen har varit rolig, spec när jag och klara e helt väck i huvet och hur flummiga som helst. Haha, omg. och efter de åt vi en underbar middag hos min mormor och morfar Med hela släkten & klara. Super dag. Love you !



'


Några bilder sen dagen, fler sen :)
KRAMAR

De e dethär vi e

2010-04-23 - 17:46:32


Nu drar jag mej mot stan för resturangkväll med familjen! ha en bra kväll alla! & troligtvis blir det mer bloggande när jag e hemma igen. Lave ya!


All over the world

2010-04-23 - 15:44:13


Hejsan! Egentligen är ja inte på bästa humöret idag, av privata anledningar. Och jag är även väldigt duktig på att dölja det. Hur som helst, blir inget ängelholm idag så åker ut med familjen och äter på en jättemysig resturang! Imorgon blir det marknad och sönda troligtvis att åka iväg med mammi och köpa nya skor! det ser ja fram emot så otroligt. Väskor & skor ♥ elle

Hur som helst, måste påpeka att ja har hittat verkligen världens snyggaste pradaväska inne på Cennio / Donna. Oh så snygg den är, jag bara m-m-måste ha den!  :D

& igår åkte jag in till stan med några av mina underbara vänner! matilda och anna. Drog in för dom hade sån grtm rea och såklart fick jag med mej sen skiitsöt kofta! love it! Kommer bild senare.

Men höres mer senare sweetys!

Look's just like a dream

2010-04-22 - 14:22:25



Hejsan bloggen & alla underbara läsare!♥ Nästan precis kommit innanför dörren och nästan sprang till datorn. Ska packa ner grejer så fort jag e klar här sen ska jag åka in om pappa. När ja gjort de sen så blir de storshopping inne i staden. Lixm rabbat på alla nästa. Detta är runt 8 ikväll och senare. Shit, men måste endå spara pengar så ja kan göra allt ja ska till helgen. Som då är viktigt!

Exempel: Åka till ängelholm, marknad (men där tänker ja inte lägga pengar, måste ju spara) Sen köpa nya skor!  Kanske ut och äta med familjen med :D Viktigtviktigt.  Iaf, nu måste ja räkna pengar, packa och få bort förkylningen! ha en super dag alla!

Btw, måste verkligen tacka för alla underbara och supersöta kommentarer! jag älskar verkligen de, och de får mej verkligen på topp humör! plus att då blir man mer dragen till att hålla bloggen igång all time! ;)
tack så jättemycket sweetys! :D

Grattis mammi!

2010-04-21 - 21:03:14

Nu blir de dax för mej att slä'nga täcket över mej, och kolla på andra avenyn. Jag kan inte leva utan de, vem kan egentligen? Får se hur de blir med skolan imrg. Är fort grymt förkyld. Mer om de senare. Men hoppas alla får en super kväll! Och grattis på namsdagen min älskade mamma!♥ och till alla er som med har namsdag idag!:D

Kramar

Cute dresscode,

2010-04-21 - 17:11:24



Har köpt in en ny jacka för ett tag sen. Värligt fin! tänkte ha den till klänningen på avsluntningen, kan man det tycker ni? I hope så, med vanliga vita tygskor eller . Ska köpa både och får se vilket som blir snyggast :D sen måste jag såklart fixa mina naglar och tandsmycke. Det e såå fiint, verkligen!
& måste säga att de ser ut som ja har jättestor röv eftersom ja lutar mej fram .. hah, härligt -.-

förkylningen vill inte släppa ..

2010-04-21 - 15:42:17

Hejsan käraste läsare!♥

Borde egentligen inte sitta vid datorn eftersom jag har sån otrolig huvudvärk .. plus att jag e förkyld. Värligt förkyld. Låter som ja skaffat mej en ny röst :D hah.
Anyway, kommer typ sova tidigt idag känner ja så jag kan gå och göra nationella imorgon. Och troligtvis missar ja dansen ikväll. Nog det mest störigaste av allt. Jag vill dansa :(!

Men nu ska ja rensa utlite kläder, kanske fixa lite dresscodes? vi får se, ha det bra alla! :)

Hiss eller diss?

2010-04-20 - 19:19:31

HAr kollat runt lite eftersom jag är så ute efter en ny festväska eller något liknande. & leopard e lixm så inne nu, och plus att det är sjukt snyggt! Så vad tycks?



Nu ska sjuklingen slänga sig i sängen och ta alla filtar som ja äger runt mej!

The One And Only

2010-04-19 - 18:34:18



Hade så otroligt tråkigt så provade lite käder, är inte min klänning underbar? ♥
Men nu ska jag kolla vänner, ha en underbar kväll alla! :D   kramar.
ps. Vinklen blev lite sådär, om det ser konstigt ut alltså.

Sickness

2010-04-19 - 17:13:32

 Hallå igen alla♥

sitter hemma hos mamma med heltäpt näsa och gemonförkyld.. känner mej väldigt trött och mår ganska dåligt. Så grymt jobbigt är de! oh, k-a-n i-n-t-e b-l-i s-j-u-k denna veckan .. får inte hända! Har hänt en del privata saker med som gör att jag knappt orkar stå upp. Hur som helst, kan inte berätta så mycket som ska hända eftersom jag inte vet hur länge detta ska hålla på. GAAh!

Men ska snart gå och duscha, sen virain mej i tusentals filtar och sätta på någon film! mysigt :D

All in the end

2010-04-16 - 14:55:07

Hejsan Darlings!♥

Precis kommit hem ifrån skolan, aa shit vad hemskt, först nationella i matte .. Och nu på slutet såg vi världens hemskaste film. Visst jag har typ sett alla världens filmer, men det finns absolut ingen sorgligare. Pojken i randig pjyamas heter den. Oh, som tårarna har fallit både under filmen & efter. Den sätter sig verkligen!

Hur som helst, ikväll blir det kanske grillning med några vänner. Kommer isåfall bli sjukt mysigt! Hoppas ni alla får en super helg, jag kommer vara seg nu i helgen med uppdateringen. Men är tillbaka som vanligt på Måndag!




Älskar bilden!

snabb update

2010-04-14 - 19:01:38

Ingen dans idag tyvärr, min tränare e sjuk så ja.. Oh, jag som sett fram emot att åka och dansa igen så blir det inget -.- Hursom helst blir enormt mycket träning hemma isåfall. Sen det var ganska mycket som inte blev av idag, dansen, ängelholm & solningen. Åh, toppen .. anyway, då har jag mer tid till att skriva klart engelskan och plugga matte! Nationella på fredag youknow .. Kommer fler inlägg senare!



Black And Gold

2010-04-14 - 15:50:57

Helluu!

Sitter och är extremt uttråkad just nu, väntar på att tiden kan springa iväg så jag kan åka iväg och sola & sen vidare till träningen! Har inte så jätte mycket att berätta just nu mer en att jag är sjukt trött & har en del att göra innan sommaren (en del av sakerna)  Som exempel köpa linnet ja snacka om, oh god så cute! fixa naglarna, köpa skor, ja, det är väldigt mycket mer. Men ha det så fint. Btw, vilket väder idag! :D



Take me to the place

2010-04-13 - 20:32:07

Hello Darlings♥

Då har man precis fixat till sig, och känner mej faktiskt väldigt freeesh! Dock att jag även var iväg och sola idag igen för att få igång färgen. Och det har faktiskt gett lite resultat tycker jag. Anyway, först åkte jag in till stan med anna (efter skolan) och gick runt för att hitta en klänning till henne! Tyvärr gick det inte så jättebra, men hon har iaf ett exempel om hon inte skule hitta någon. Även jag hittade en korsettliknande linne inne på Gina, tyvärr kunde jag inte köpa de för jag hade inte tillräckligt pengar med mej eftersom dom gick till solningen & mina nya älskade solglasögon! Men det ska köpas kan jag låna. Med mörka shorts till de, åh jisses det hade varit supersnyggt! ;)

Just nu hade jag tänkt att plugga lite matte, och franska. Eftersom jag har franska till imorgon, och även matte. Sen på Fredag e det igång igen med nationella. Dvs matte. Sen även till fredag har ja engelskainlämning. Åh, skolan alltså .. -.- Menmen, det är bara 2 månader kvar, och ca 1 & en halv till betygen sätts .. efter det, SOMMARLOOOV! åh, ni anar inte hur mycket planerat jag har för sommaren, haha, undrar om jag kommer kunna ta de lung någon dag lixm? :D



Get the beat'

2010-04-11 - 20:39:55

Då va man äntligen tillbaka! Har som sagt varit iväg och solat och äntligen börjat bli lite brun. Så skönt att få färg och att bara ligga inne i värmen, den börjar ju faktiskt komma utomhus med ;)
Sen så träffade jag upp några vänner, supertrevlig. Årets första glass utomhus med! åh, det va så skönt, plus att de va så varmt ute med så det gjorde susen. Just nu sitter jag bara och lyssnar sönder NeWkid's låtar, herregud så bra man kan bli seriöst♥




Replay

2010-04-11 - 12:35:36

Godmorgon!

Nu sitter jag här i väntan på några telefonsamtal och sedan ska jag dra iväg och sola! Det va ett tag sen kan man säga. Längtat efter att göra det! Anyway, Sedan ikväll ska jag bara plugga, ska nog träffa några vänner efter jag varit iväg med, får se hur allt blir :)


 ♥

Nya sommarplagg

2010-04-10 - 13:51:46

Check!

Godmorgon alla!

Grymt fint väder det är här i helsingborg idag. Sjukt skönt alltså! Har ju som sagt köpt min klänning nu, så funderar på om jag ska ha jeansjackan till den, kan men ha de tror ni?
Hursom helst ska nu äntligen komma igång igen med att sola, drar iväg imrg istället för idag med moa. Plus att jag ska gå och göra v' mina naglar. Och juste, får ju inte glömma tandsmycket ;)

Runaway love'

2010-04-09 - 19:39:02

Hejsan alla underbara♥

Just nu sitter jag och bara avgudar världens finaste klänning med en liten skrikande supersöt hugo i bakrunden. Oh seriöst, han är bara så världens sötaste 1åring! Hur som helst, bloggade inte så mycket igår eftersom jag var iväg med anna och kollade på när filip gick modell! Filip, du var grym!:D

Och innan idag åkte jag ner till stan med anna och träffade sedan upp matilda och klara. Fört gick jag och anna runt & allmänt cpa oss, vilket vi alltid gör. Hih, vår humor är bäst alltså:D Sedan träffade vi upp dom andra, gick och fika och köpte min klänning. Oh, ni anar inte hur lycklig jag är över det här♥

Och just, fick även ut mina pengar sen olyckan idag, känndes skönt att vara lite rikare nu, toppen! Men nu ska jag dra mej, träffar anna, klara & matilda senare ikvälligen :D!



Bild sen igår när filip gick modell!,






Min älskade klänning är äntligen ... MIIIN!♥









ps, lovar att jag svarar på alla komentarer jag fått senare!
KRAMAR

Dagens planer,

2010-04-08 - 14:32:29

Tudeluu,

Då va man äntligen hemma .. har slitit upp ett par skor på vägen hem men det behöver vi inte gå in på detaljer med. Hur som helst, dagens planer bli förmodligen att åka ner med anna & kolla när min härliga killkompis filip är med på en modellvisning. Ska bli superkul om man nu kan dra dit där. Mer om det senare när jag vet hur det blir.
Men just nu måste jag fixa grejer och ringa några samtal, så vi höres senare babes!

kisses

3 veckor till

2010-04-07 - 15:37:28

Helluuu everyone!♥

Precis kommit hem ifrn skolan, sitter mest & väntar på att tiden ska springa iväg så jag kan åka iväg och dansa. Var inte iväg förra veckan, så har saknat att få dansa så otroligt. Hur som helst, veckan i helhet vet jag inte vad som kommer hända just nu, har lite småplaner till helgen men inget som är helt säkert en. Sen, gud så fint väder det har varit idag! håller ni med? verkligen varit skitskönt att få ha suttit utomhus på lektionerna :D

Bloggar mer senare innan jag drar iväg & tränar, just nu sa jag sättamej och försöka skriva klart engelskauppgiften vi fått, sen bara ta det lungt. Men hoppas alla haft en toppen dag!

Ps, Nu e det bara 3 veckor kvar, och kan ni gissa vad som händer då? ;) hih, jo världens finaste klänning bli miiiin & jag får börja sola igen! så skönt det ska bli alltså, har saknate det SÅ mycket. Anyway, hejdå! :D

Kvällen i pix

2010-04-06 - 22:02:37

heluuu bloggen!

Gör sista inlägget för dagen nu, samtidigt som jag gollar DHW. Som sagt innan skulle jag dra iväg med några av mina älskade vänner & äta. Och så blev det, haket, verkligen supermysig resturang här i helsingborg ;)





 




Har så många fler bilder .. meen, n skajag kolla tv så hinner inte lägga in fler! men vi höres imrg innan dansen! kisses.

You stolen my heart

2010-04-06 - 17:06:33



Superbra låt verkligen, jag älskar den otroligt. Ska faktiskt bli låten till koregrafin jag sätter ihop! Toppen! :D

Men nu ska ska jag slänga på mej jackan & dra till stan för att äta ute med klara och anna. Ska bli supermysigt♥ & juste, skola imrg .. onej, orkar inte gå upp tidigt igen .. :O

Fixade till den ny

2010-04-06 - 14:34:20
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Yes, jag gjorde en ny, blev faktiskt nöjd. Vad tycker ni?  ;)♥

It was just so amazing'

2010-04-06 - 12:13:00



Jag är kär,kär,kär! oh, bara kolla in dessa urläckra skorna! Nu e det bara att spara ihop så dom kan komma på posten ;)
hih, e så grymt kär i dessa skorna så det finns inte. Ligger på ca 1100. Men det fixa jag, dom e j sååå snygga ..

Vad tycker ni folket, Hot or Not?

I can tell the way.

2010-04-06 - 09:51:02

Godmorgon kära läsare!♥

Har varit vaken sen klockan 7 ungefär min pappas fr körde mej till mamma men, riktigt jobbigt eftersom jag var & jobbade igår. Hur som helst Gick faktiskt riktigt bra på jobbet, känns även skönt för jag behöver verkligen samla ihop pengar så jag har efter ja köpt min klänning, kan ju inte vara helt pank efter de?
Och jst, var j och firade älskade mormor med släkten i söndags. Gick ut och åt på en resturang som har blivigt ett litet "stamställe" när det gäller vår släkt! (mammas sida) hih, men det var verkligen jätte mysigt och trevligt! plus att maten är sjukt god! :D & måse säga, Älskar min släkt/familj över allt annat!

Efter vi varit där så åkte vi hem till min mormor & morfar & åt alltså världens godaste tårta! hih, alltså EMELIE♥TÅRTA snacka om sanning! plus att jag fick money, hih.

Vad som händer idag, kanske finns en möjlighet att man drar till ängelholm, annars blir det att ta det lungt tills ikväll då det förmodligen blir resturangen med ng av tjejerna! kommer bli supermysigt! :D

& detta har egentligen inte med saken att göra, men har sett en sak som jag faktiskt inte haft en aning om innan, och detta e fett störigt!



ohh, kolla tröjan, gaaa jag blir galen seriöst. -.-

time for ..

2010-04-04 - 15:59:35




Ja vi båda e grymt uttråkade just nu så vf inte fula sig framför camen? haha, yes det belv ett anta fler. Men haha, ja så många orkar jag inte lägga ut! :D
ÄLSKAR DEJ BRODER! ♥

This is my time to stay.

2010-04-04 - 15:02:28

Hellu bloggers!

.. Sorry för den dåliga uppdateringen, mitt internet sluta fungera helt plötsligt plus att jag inte haft direkta tiden till det heller. Hur som helst, ska snart göra vid mej för att sedan åka iväg med släckten på mammas sida och fira min älskade mormor! Vi ska ut och äta, & det kommer säkert bli hur mysigt som helst. ( Kommer bild på dresscode senare) Men vad som hänt under denna tiden när jag inte bloggat har mest varit att jag faktiskt pluggat (på ett lov yes, men känner att det behövdes! så dukigt av mej ;)

Sen var jag som sagt hos moa med klarisen i fredes, Det var riktitg trevligt. Älskar er tjejer, ni är dom bästa vännnerna man kan ha! det ska ni veta :D♥

Sen ja, det har inte hänt så mkt mer faktiskt, men n måste jag göra vid mej för att hinna! men som sagt, blir mer inlägg innan jag drar!

kisses.

2 april

2010-04-02 - 14:55:39

♥Hallåja!

Fredag idagdå, dvs fredagsmys. För min del idag så blir det iväg till moa med klara ikväll. Ska bli superkul, vi alla 3 har inte varit påjätte länge nu. Saknat det otroligt! Hursom helst. Ska snart gå och göra v' mej, sen blir det väl bara att ta de lunt tills dess attjag åker. Vad har ni själva för er idag? ♥

Vad som kommer senare på lovet, har jag inte helt planerat för. Så tar dagarna som dom kommer i guess. Plus attjag har faktisktpluggat en hel del idag. Känner attjag behövde det lite. Känns faktisktskönt efterman har pluggat att man har gjort någon nytta & inte bara kollat ut genom förnstret som exempel. Men nu ska jag dra mej vidare. Hoppas ni får en super dag!

Kisses.

Min drömklänning!

2010-04-01 - 16:48:45

Hejhej sweetys!

Första april idag, ojoj tiden går väldigt snabbt nu för tiden. Hur  som helt, kom hem ifrån köpcentrat med klarisen för ett tag sen, kollat lite kläder som ska köpas in osa. Blev tyvärr inga köp idag, men har där emot hittat en j*a massa kläder på MQ. Jag skojjar inte, MQ är drömstället. Me love. Iallafall så har jag hittat min absoluta drömklänning, som jag kommer ha på på avslutningen utan tvekan! Kommen köpas så fort jag får mina pengar, e ganska pank nu :$




la till lite detaljer i slutet, är även så kär i jackan, funderar på att plocka med mej den hem med. Men iaf, klänningen, aaa den bara skriker ut hur mkt den vill hänha i min garderob. Hihih (A)

& Önskar er alla en Glad påsk! ♥

RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }