Såklart


Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!


Tisdag 23/11

HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!



Ändringar!

Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !


Ryggskada!

Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..



Mycket att göra!

Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!


Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "



The way you are

Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥


Ishallen!

Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!


På den senaste tiden

Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥

RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!

2010-11-23 - 20:52:53

Tisdag 23/11

2010-11-23 - 19:16:48
HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

2010-11-21 - 21:46:31
Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

2010-11-21 - 21:33:28
Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

2010-11-20 - 19:15:08
Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

2010-11-19 - 22:04:06
HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!


Ändringar!

2010-11-17 - 22:03:10
Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

2010-11-17 - 20:49:41
Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !

Ryggskada!

2010-11-15 - 21:31:46
Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..


Mycket att göra!

2010-11-14 - 21:51:20
Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

2010-11-13 - 20:41:11
Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

2010-11-12 - 20:00:50
Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

2010-11-12 - 18:47:19
Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

2010-11-12 - 15:23:19
Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!

2010-11-12 - 14:49:37

Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

2010-11-12 - 08:30:00
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

2010-11-11 - 21:51:32
Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

2010-11-11 - 20:09:33
Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

2010-11-11 - 15:33:33
Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

2010-11-11 - 15:18:17
Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

2010-11-10 - 19:29:17
Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

2010-11-10 - 19:04:22
Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

2010-11-09 - 09:00:00
Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

2010-11-08 - 21:57:17
Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

2010-11-08 - 21:26:20
Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

2010-11-07 - 22:55:44
Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "


The way you are

2010-11-07 - 22:22:03
Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥

Ishallen!

2010-11-05 - 17:18:12
Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

2010-11-05 - 09:00:00
Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

2010-11-04 - 23:39:53
Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

2010-11-04 - 17:56:15
Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

2010-11-04 - 16:08:33
God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!

På den senaste tiden

2010-11-03 - 18:54:20
Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥
RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)
RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!

2010-11-23 - 20:52:53

Tisdag 23/11

2010-11-23 - 19:16:48
HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

2010-11-21 - 21:46:31
Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

2010-11-21 - 21:33:28
Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

2010-11-20 - 19:15:08
Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

2010-11-19 - 22:04:06
HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!


Ändringar!

2010-11-17 - 22:03:10
Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

2010-11-17 - 20:49:41
Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !

Ryggskada!

2010-11-15 - 21:31:46
Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..


Mycket att göra!

2010-11-14 - 21:51:20
Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

2010-11-13 - 20:41:11
Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

2010-11-12 - 20:00:50
Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

2010-11-12 - 18:47:19
Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

2010-11-12 - 15:23:19
Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!

2010-11-12 - 14:49:37

Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

2010-11-12 - 08:30:00
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

2010-11-11 - 21:51:32
Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

2010-11-11 - 20:09:33
Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

2010-11-11 - 15:33:33
Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

2010-11-11 - 15:18:17
Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

2010-11-10 - 19:29:17
Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

2010-11-10 - 19:04:22
Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

2010-11-09 - 09:00:00
Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

2010-11-08 - 21:57:17
Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

2010-11-08 - 21:26:20
Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

2010-11-07 - 22:55:44
Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "


The way you are

2010-11-07 - 22:22:03
Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥

Ishallen!

2010-11-05 - 17:18:12
Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

2010-11-05 - 09:00:00
Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

2010-11-04 - 23:39:53
Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

2010-11-04 - 17:56:15
Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

2010-11-04 - 16:08:33
God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!

På den senaste tiden

2010-11-03 - 18:54:20
Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥
RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!

2010-11-23 - 20:52:53

Tisdag 23/11

2010-11-23 - 19:16:48
HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

2010-11-21 - 21:46:31
Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

2010-11-21 - 21:33:28
Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

2010-11-20 - 19:15:08
Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

2010-11-19 - 22:04:06
HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!


Ändringar!

2010-11-17 - 22:03:10
Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

2010-11-17 - 20:49:41
Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !

Ryggskada!

2010-11-15 - 21:31:46
Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..


Mycket att göra!

2010-11-14 - 21:51:20
Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

2010-11-13 - 20:41:11
Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

2010-11-12 - 20:00:50
Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

2010-11-12 - 18:47:19
Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

2010-11-12 - 15:23:19
Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!

2010-11-12 - 14:49:37

Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

2010-11-12 - 08:30:00
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

2010-11-11 - 21:51:32
Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

2010-11-11 - 20:09:33
Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

2010-11-11 - 15:33:33
Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

2010-11-11 - 15:18:17
Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

2010-11-10 - 19:29:17
Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

2010-11-10 - 19:04:22
Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

2010-11-09 - 09:00:00
Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

2010-11-08 - 21:57:17
Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

2010-11-08 - 21:26:20
Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

2010-11-07 - 22:55:44
Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "


The way you are

2010-11-07 - 22:22:03
Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥

Ishallen!

2010-11-05 - 17:18:12
Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

2010-11-05 - 09:00:00
Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

2010-11-04 - 23:39:53
Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

2010-11-04 - 17:56:15
Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

2010-11-04 - 16:08:33
God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!

På den senaste tiden

2010-11-03 - 18:54:20
Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥
RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!

2010-11-23 - 20:52:53

Tisdag 23/11

2010-11-23 - 19:16:48
HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

2010-11-21 - 21:46:31
Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

2010-11-21 - 21:33:28
Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

2010-11-20 - 19:15:08
Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

2010-11-19 - 22:04:06
HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!


Ändringar!

2010-11-17 - 22:03:10
Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

2010-11-17 - 20:49:41
Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !

Ryggskada!

2010-11-15 - 21:31:46
Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..


Mycket att göra!

2010-11-14 - 21:51:20
Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

2010-11-13 - 20:41:11
Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

2010-11-12 - 20:00:50
Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

2010-11-12 - 18:47:19
Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

2010-11-12 - 15:23:19
Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!

2010-11-12 - 14:49:37

Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

2010-11-12 - 08:30:00
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

2010-11-11 - 21:51:32
Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

2010-11-11 - 20:09:33
Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

2010-11-11 - 15:33:33
Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

2010-11-11 - 15:18:17
Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

2010-11-10 - 19:29:17
Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

2010-11-10 - 19:04:22
Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

2010-11-09 - 09:00:00
Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

2010-11-08 - 21:57:17
Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

2010-11-08 - 21:26:20
Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

2010-11-07 - 22:55:44
Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "


The way you are

2010-11-07 - 22:22:03
Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥

Ishallen!

2010-11-05 - 17:18:12
Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

2010-11-05 - 09:00:00
Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

2010-11-04 - 23:39:53
Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

2010-11-04 - 17:56:15
Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

2010-11-04 - 16:08:33
God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!

På den senaste tiden

2010-11-03 - 18:54:20
Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥
RSS 2.0
elle -

Såklart

2010-11-30 - 19:43:33

Nu jäklar har jag snart min systemkamera! ♥

Vill se dej le igen, Vill ha dej i livet

2010-11-30 - 16:55:48
Bloggar mer ng dag, men inte nu. Allt är så j*vla hemskt. Hoppas ni alla därute kommer ha de bra...

Tankar...

2010-11-29 - 21:03:44
Känner stress samtidigt som ja har koll på allt, tror jag? Ska snaart köpa systemkamera, klippa mej innan jul & färga håret! Köpa nya kläder, Plugga.. använda tiden för mej själv vilket ja behöver & de lutar mot tävlingar, träningar, fester & tjejkväll. *Andas* Och hur ska pengar räcka till alla julklappar? ;o åh.

Haha, skrev detta på bloggen bara för att hålla koll på mejsjälv och att ja får med allt x) Kram!

"The sky is the limit"

2010-11-29 - 19:09:51
Nu på senaste har jag kollat väldigt mycket på Nyårs kläder, eftersom jag aldrig kan hitta ng snyggt på mellandags rean, eller ja, de e kanske snyggt men inget som tilltalar mej. Därför hade ja hittat två undersöta toppar som ska handlas hem, vet inte vilket av de som ska användas till dess dock x) Sen hitta ja en på Gina när ja kolla hemsidan som va helt otroligt söt! ska nog med handlas hem? (tyvärr hittade ja inte de "nyårskläderna" ja snacka om på h&m's hemsida.)

Snöbilder

2010-11-29 - 18:34:36
Hejhej igen! Tänkte lägga in lite bilder sen jag och min älskling va ute och fottade i fredes/lördes! Jättemysigt! ♥
Annars denna dagen har varit sådär, eller rent ut av ett helvete. Tack och lov för fina underbara vänner och världens bästa pojkvän!
Sendan imrg så kommer ja dessvärre inte ha mkt tid, skolan troligtvis, sedan till tandläkaren.. åhh.. :(

Underbara & Praktiska vantar!

2010-11-28 - 22:34:04
Har gått runder och letat efter snygga, men inte hittat några som tilltalade mej men, OCh på h&m i lördags hittade jag. Så läckra ;)

Precis hemma ifrån Julskyltningen

2010-11-28 - 21:43:35
Hej gullisar! hemma ifrån julskyltningen! super mysigt var det, drog ner till staden med min älskling, klara, matilda & fabian! Riktigt härlig kväll. Låter bilderna tala för sig själva ;)

1 Advent

2010-11-28 - 13:01:36
Hejsan söta läsare! Första Advet indag, som passar perfekt med jättemycket snö utomhus! Julen är så påväg! Lika så att ja vakande upp bredvid min älskling! härligaste känslan någonsin.
Ikväll blir det Julskyltning igen i helsingborg, kanske till och med i helsingör?
Hoppas i alla fall att alla får en underbar dag! puss ♥

GodMorgon Lördag,

2010-11-27 - 09:33:30
Och alla läsare! här sitter en morgon trött emelie som näst ntill precis vaknade bredvid min fina pojkvän som desvärre precis åkt för att träna :/ Men ikväll träffas han och jag igen! Och under den tiden nu ser min dag ut som så här:
Gå ner, äta frukost, duscha och göra v mej.
Ringa klara för att dra ut till väla, igen.
Åka hem, fixa sig, (packa?)
Hitta på något kul med min pojkvän, och kanske sova där!

Bloggar mer nr jag har tid, hoppas alla får en jättehärlig lördag! KRAM

Dags för idool

2010-11-26 - 20:15:04
Sista inlägget för kvällen! nu blir det idol och har även en del funderingar för dansen som ser riktigt bra ut! Snart upp i elit, inte illa va ? ;) Men hur som helst, ha en härlig fredagskväll! Kram

Drömhåret!

2010-11-26 - 19:41:34
Nu sitter jag och kolla på The Hills & tänker även hur jag ska fixa mitt hår. Mitt absoluta drömhår är ju verkligen Långt, antingen lockigt eller platt chokladmörkt låångt hår! Just nu är mitt hår mörkt, men ska ljusa upp det  lite, så det blir precis chokladmörkt. Sen blir det nog klippning så man får bort alla vitaminbrist toppar. Dock har ja inte alls lyckats få slitet hår som ja alltid annars får. lovely!

Ett tips till er läsare som jag alltid gör, är att massera håret. Egentligen massera det 5 min om dagen, men ja masserar under lektioner, i duschen, vid tv:n, under träningen ja allt. Till och med nu! Och det ger verkligen resultat!



Såhär vill ja ha mitt äkta hår, det kan ju inte bli vackrare? Men ja masserar på!♥

Only just a dream

2010-11-26 - 18:38:08
Hej mina vänner! nu för tiden kommer och är min bloggning seg, försöker hålla det uppe men det händer så mycket i mitt liv just nu som verkligen plågar mej innombords mer & mer.
MEn ja tänker inte ta upp detta i bloggen. Det är för personligt. Så hur som helst. Egentligen skulle ja suttit fastklistrad framför min spegel nu för att dra ut på fest med några tjejkompsar! Men det blev ändrade planer så ja drog till väla ett tag med min älskling för julshopping, sen nu blir det bara hemma med familjen, det behövs med alla svårigheter nu.
Ska se idol när de börjar sen väntar ja in min älskade pojkvän! Han och ja tillsammans har en del festligheter inplanerade dock till både jullovet & en klassfest! ska bli super ;) som lite miljöbyte.
MEn nu blir det lite julmys för min del, hörs senare söta läsare! kram, ♥
Bild tagen precis, älskar julen!

I Try To Run.

2010-11-25 - 20:28:15
Allt innom mej är fel, helt fel. Egentligen. Jag hoppas att du kämpar. För utan dej skulle ingenting fungera. Jag vill inte ändra på de som var. Jag e rädd för förändrigar, speciellt om de skulle innebära ett liv utan dej.

Allt kom som en vind

2010-11-25 - 18:58:55
Hejhallå sötisar! Har ni haft en bra dag? jag har!
Ser dock fram emot imrg då jag och min älskling ska åka och shoppa julklappar & liknande. Ska bli supermysigt! Senare på kvällen blir det troligtvis festligheter, men får se hur det blir med de. Har en del att göra efter jag slutat skolan.
Menmen, har en heeel rad palneringar för saker som ska köpas/göra & andra måsten!
Exempelvis plugga till prov & inlänmingar.
Skaffa systemkamera & Fixa mitt hår! ( clips ) plus färgning.
(spara pengar )
Köpa julklappar
Shopping av nya vintersaker, såsom vantar & halsduk?
(spara pengar )

Fråga:

2010-11-23 - 22:44:13
Emelie om Fråga!:
Butiken heter Sko-Boo om det är den du menar! :)
Svar:  Tack så jättemycket för hjälpen, men det är faktiskt inte den butiken, skulle gissa att den är ny som jag köpte skorna i. Sko-boo visste ja fanns :D
MEn tack endå du! ;)

Nytt inköp!

2010-11-23 - 20:52:53

Tisdag 23/11

2010-11-23 - 19:16:48
HejHejHej! Är just för tillfället närvarande hos klara & vi pluggar till vårt näringslära prov! Var innan med min älskade pojkvän och bara myste, men eftersom han tyärr skulle iväg och träna drog ja ner till klarisen sålänge.
Har egentligen inte så mycket att skriva, (svarar på kommentarer senare) Men Får se var kvällen/Morgondagen far mej! Ha en bra Tisdags kväll darlings!

& juste, vet inte hur ja ska få pengar till de, men ja behöver nytt löshår! :o ...

Fråga!

2010-11-21 - 21:46:31
Sanna om Mina underbara älsklingar!!:
Var har du köpt dom :)?
Mina skor är köpta bredvid ullared, dvs en butik precis utanför varuhuset. Tyvärr vet jag inte vad butiken heter! Men det kan jag skriva ut om jag skulle få reda på det :)

Julmys på Råå precis!

2010-11-21 - 21:33:28
Nu har jag tiden till att blogga! Så dåligt med bloggningen denna helgen, men har haft en stressig men helt underbar helg. Imorse vaknade jag upp bredvid min underbara pojkvän, för att sedan fixa till oss och drog till min skola där det va öppet hus.
& nu för inte så längesedan drog jag, pojkvännen, klara, fabian och moa till julskyltningen på Råå. Jättemysigt var det! Äskar dstm att julen närmrar sig med stormsteg! bara någon vecka sen är det lov. Lovely.
Och föresten, igår var ju jag och min älskling ute och åt. Helt underbar kväll, och han bjöd mej på allt! Älskar den människan mer en ord kan beskriva. Mina känslor för honom är så starka så att det inte går att beskriva. Jag älskar min felix! ♥

Dax för utekväll med pojkvännen!

2010-11-20 - 19:15:08
Heej älsklingar! Sitter just u hos min älskling som väljer ut kläder för ikväll. Förlåt för min bloggning varit dryg, men har haf fullt upp. Eftersom jag är lite stressad nu svarar jag på kommentarer antingen senare ikväll eler imrg, då jag dock med har hela söndan fullpackad!
Hoppas ni får en underbar lördags kväll darlings! Puss 



Saknar sommaren <3

Är hemma nu!

2010-11-19 - 22:04:06
HejHej darlings! Har näst intill kommit hem precis, ifrån väla. Har shoppat en del med! Äntligen fått hem mina fina jeansleggjeans, eller vad man kallar dem? & även solpiller. Och just jag har glömt visa vad ja köpte när jag va på Ullared, om jag ens har nämt de ? .. dåligt av mej. Hur som helst, nu väntar jag in min pojkvän som sover här inatt. Kommer även sova hos han imrg, då vi ska ut & äta. Ska bli underbart. Min pojkvän är underbar!


Ändringar!

2010-11-17 - 22:03:10
Som ni ser fina läsare gör jag om i min design .. Kommer ta ett tag, och jag ska invänta min systemkamera tills jag fixar en ny header. Men tills dess får ni stå utmed att min design ser lite risig ut, hoppas det är ok! Men nu ska ja snart krypa ner under täcket. Sov gott underbaringar!

Mina underbara älsklingar!!

2010-11-17 - 20:49:41
Guess what, Guess what?! Jag har mina älskade UGG's!  Mörkbruna med. Åh jag är kär, de är såå  fina! dock är dem inte äkta, men vem bryr sig? Man behöver inte köpa en massa dyra saker bara för märket, sakerna ska va snygga och de kan dem vara även om det inte är det äkta märket! Visst är dem fiiina(a
Lovely !

Ryggskada!

2010-11-15 - 21:31:46
Tjuu söta läsare! Är hemma & har otroligt ont i ryggen, skadade mej på träningen så nu har jag och min tränare kommit överens om att jag ska träna i gymmet till jullovet!

Och sen när det gäller dansen har jag gjort lite ändringar, får se hur det blir MEN troligtvis att byta klubb för att utvecklas mer. Måste tänka mer på det dock ..


Mycket att göra!

2010-11-14 - 21:51:20
Hellu gullungar! Här sitter jag, en heeltrött emelie som bara väntar på att gå och lägga sig. Ska skriva klart sen gå och fixa mej, sen blir det att dejta kudden som man säger!
Eftersom det var Farsdag idag, åkte ja runt 6 tiden och hälsade på min pappa. Innan dess var min pojkvän här & min släkt för att fira! Mysigt.
Och eftersom jag aldrig la upp bilder sen jag & min älskling firade så kommer här två bilder på vår, kanske inte så snyggt detaljerade, MEN jäkligt goda tårta!♥

Soon back

2010-11-13 - 20:41:11
Hejhallå peps! Nu sitter jag hemma hos klarisen och väntar in killarna för filmkväll. Plus att vi precis varit & solat.Så fått lite färg, underbart! Men nu hinner ja inte blogga mer, men skriver snarast. Puss!

Myskväll på hög nivå!

2010-11-12 - 20:00:50
Nu är det snart dax för idol! Ska bädda ner mej under täcket eftersom det är såå kallt, utan tvivel kommer det bli supermysig kväll kan jag berätta, när min älskling km hem, blir det pizza! Och vi kom sedan fram till beslutet att det blir tårttime!. Troligtvis tända lite ljus här & var. Det är helt omställande på något sätt. Mennu ska ja lägga ner datan och hoppas på att ni, mina fina läsare får en underbar fredag!♥

Varmt & snyggt!

2010-11-12 - 18:47:19
Tjoohej mina älsklingar! Sitter hos min ängel & är överlycklig! Dock väntar ja bara in att han ska komma hem igen ifrån sin träning, men är endå så lycklig. Tanken att han bara är miin, föralltid! Älskar honom något så otroligt att det inte fins ord som ens i närheten kan förklara min kärlek till min felix!
Mednas jag väntar tänkte jag visa en grym sak, eller ja alla vet ju vad det är med som jag verkligen tipsar om! Det är grymtt snyggt & bekvämt & praktiskt om man tex ska smsa, ringa.. osa. Så man slipper ta av sina vantar hela tiden!? LOVELY! Detta ska så med på inköps listan! Just detta paret finns att köpa på Lindex. KRAM

My Angel

2010-11-12 - 15:23:19
Älskar dej mest av allt härtat! Bästa som någonsin hänt mej. Föralltid vi 2 emot allt! Underbara människa, du har gjort mitt liv till det mest värdiga & fantastiskaste någonsin! ÄLSKAR DEJ MER EN OND KAN BESKRIVA ♥

Dress for success!

2010-11-12 - 14:49:37

Ser lagom sliten ut, menmen! det får ni leva med. Lägger upp inlägg innan ja drar,
GARTTIS TILL MEJ & MIN ÄLSKLING ♥!

Godmorgon Fredag!

2010-11-12 - 08:30:00
Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom  jag inte kommer hinna blogga nu på morgonen! Vill bara säga godmorgon på er, och att idag kommer  min uppis vara seg eftersom jag och min underbara pojkvän firar 5 månader! Bilder & liknande kommer upp senare, och även vad jag mer kommer hitta på till helgen! Nu ska ja även göra upp en budget för att kunna få medde ja behöver och kan hålla me innom, får se hur det går! Puss♥

Gratisbio!

2010-11-11 - 21:51:32
Hej igen vänner! Har suttit ett tag nu och försökt få igång mitt konto på Gratisbio & äntligen funkade det! Måste verkligen tipsa er som inte är medlemmar där, att bli medlemmar!
Det är verkligen en heelbra sida där man hur lätt som hellst tjänar ihop poäng som du sedan växlar in  mot biobiljetter, nelly.com osa. Och jag måste verkligen säga att Det har blivig jättebra & du tjänar ihop dina poäng superenkelt. Detta är den absolut bästa hemsidan för att tjäna igop till saker, utan tvekan.
Om du inte är medlem, varför inte bli ? det är helt gratis!

Snö Of Sweden

2010-11-11 - 20:09:33
Jag bara totalt älskar Snö Of Sweden! hur urfina som hellst & de är detaljer som gör att man ser riktigt snygg ut. Jag älskar just dessa smyckena, alltid när  man är inne i någon butik med dessa smyckena, man kan aldrig välja vilket man vill ha, eftersom man alltid vill ha allihopa! ♥

Fråga!

2010-11-11 - 15:33:33
Anonym om till mitt livs största kärlek!:
hjättefin text verkligen :) snäälla svara på hur länge ni har varit tillsammans :D
Svar: Aw, tack så jättemycket du! Imrg har jag & min pojkvän varit tsm i 5 helt underbara månader. Skriv namn nästa gång, blir mycket roligare då! ;) Kram

Slapp tandläkaren!

2010-11-11 - 15:18:17
Heej alla! Jag känner mej nä´stan överlycklig, skulle egentligen till tandläkaren för att dra ut en tand, men guess what, när vi väl kommer dit sa de att det inte blev av. Skönt!
Så nu tänker ja bara ta de lungt & verkligen ha helg. Eftersom vi är lediga imrg så är det inte underbart ?
Well, kommer fler inlägg senare, tills dess. Ha de bra :)

Underbara Bodybutters!

2010-11-10 - 19:29:17
Dessa finns att köpa på The Body Shop som jag redan tror att många av er vet. Tänkte bara tipsa om just dessa 2, Moringa & Pink Grapefruit! Underbara dofter och man känner sig verkligen fräsh. Lovely!

Man hänger inte alltid med

2010-11-10 - 19:04:22
Hejsan sötisar! Dryg upptadering, men tyvärr harj a hamnat lite efter med mejsjälv och inte alls mått bra så har inte varit i skolan. Sovit bort hela dagen. Men som tur kom både pojkvän & bästavän och hälsade på som gjorde mej lite piggare. Tack ♥
Nu ser ja inte alls fram emot imrg, då ja nämligen ska till tandläkaren & dra ut en tand. Hemskt!
Men nu ska ja vila lite till, hörs senare! puss

Tisdag!

2010-11-09 - 09:00:00
Godmorgon söta läsare! Snart dax för skolan & ja ser inte fram emot träningen så mkt som ja tränade igår, puh! Anyway, bloggar segt idag, kommer nog ett inlägg mot kvällen, annars hörs vi imrg, . Pusshej ♥

Nya jeans, Ja tack!

2010-11-08 - 21:57:17
Har länge letet efter ett par snygga tighta, mörka jeans. Och har hittat nu, som är rikigt snygga. Väntar bara in studiebidrag sen är dem mina Btw,en sak som inte alls har med jeans att göra.. när börjar man handla julklappar? De måste jag ju göra!
Så snygga, älskar dem verkligen!

Om ja bara vill, kan jag!

2010-11-08 - 21:26:20
Tiden bara rinner iväg och jag siter här och är totalt slut. Och hej föresten gullungar! Jag har haft 3 intensiva träningar idag, Kampsport på skolan, träningslära med pulsträning & dansen som ja inte kom hem för, för så längesedan. Herregud som ja ska sova efter CSI! Menmen, Ni vet min novell ja snackat om innan? yes, ja fick mitt MVG. Så jäkla glad är jag, känner att det verkligen börjar gå riktigt bra för mej :D♥
Har inte så mkt mer att säga mer en att ja och mamma drog in om mc efter träningen, lite småsnack, och nu sitter jag här och är totalt seg. Blir inte så mkt mer sagt, såvidare inte de blir fler inlägg sen. Isf, Pussar!

till mitt livs största kärlek!

2010-11-07 - 22:55:44
Tänkt innan ja lägger mej tillägna ett inlägg till min käraste pojkvän! Eftersom han är världens underbaraste hade han beslutat att skriva ner allt om hur vi träffades till hut mycket han älskar mej. Denna historien innehöll så otroligt många underbara saker, lyckliga stunder och allt man kan tänka sig som visar på hur mycket vi 2 verkligen älskar varandra! Egentligen skule jag kunna sitta är heeeela kvällen, eller ja näst intill i dagar, veckor, månader .. för att skriva ner nya saker som bevisar min kärlek till denna killen. Jag förstår inte alls hur ja lyckats bli så här underbart förälskad. & det är det bästa som hänt mej! Felix, du är det bästa som hänt mej!
Jag älskar dej så otroligt mycket att ord inte kan beskriva, att få se dej varje dag, vid min sida, bara miin sida är det mest underbarast vackraste man kan ha. Jag älskar dej så in i h*elvetes j*vla mycket. Du är mitt hela liv. Varje gång du åker ifrån mej, eller ja dej, jag gråter och det slutar aldrig. Ja klarar inte av att vara ifrån dej, jag kan inte vara ifrån dej. Du gör så ja vill leva mitt liv. Innan ja hade dej levde ja praktiskt taget inte. Vilket helvete jag hade, men du har gjort mitt liv. Fått mej att inse att man kan leva med bara 1 människa, Föralltid.
När ja läste det du hade skrivigt felix, ja skakade inombords, ja grät jag åh kan inte förklara. Jag älskar dej mest av allt. Du betyder allt. Mitt liv, består av dej. Utan dej hade inte ja heller existerat. Vill skriva så mkt mer för att visa hur mkt jag älskar dej, men jag kommer aldrig komma fram till det jag egentligen vill säga, eftersom jag älskar dej för mycket för att kunna skriva ner det. Du är mitt liv, underbara människa! ♥
Föralltid vi 2, vid varandras sidor. Jag älskar dej mitt hjärta!

" just when i had turned my back on love
is when i laid my eyes on you
you're the answer to everything, everything

he's incredible
the way he's body speaks to me, 
is unbelievable
that this could ever happen to me, 
i finally found ya, mitt hjärta ♥ "


The way you are

2010-11-07 - 22:22:03
Oj som ja glömt bort bloggen! har haft ett så underbart lov med vänner och min älskade pojkvän! Och därför har bloggen hamnat efter. Kom för ett litet tag sen hem efter att ha gått ner till staden med klara & tog sedan en varm dusch, rikigt skönt så förkyld som jag är.Och skolan börjar nu imrg så ja funderar på att ta tag i saker sedan sova, så man orkar gå upp imrg. Godnatt ♥

Ishallen!

2010-11-05 - 17:18:12
Hejsan alla söta läsare! Nu har vi tagit oss hem och med iskalla händer skriver jag detta. Haha, kännde nästan direkt att ja skulle haft mer att ha på mej när vi väl va i ishallen. Ojdå ..
Haft en riktigt mysig och bra dag med mycket skratt och lite fall här och var. Underbar dag!

Godmorgon

2010-11-05 - 09:00:00
Hejsan darlings! Just nu är jag i ishallen med vänner och pojkvän, därför detta är ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har en toppen fredag & jakommer att uppdatera så fort ja är hemma. Kram! ♥

Godnatt hjärtan!

2010-11-04 - 23:39:53
Nu är det dax för mej att krypa ner under mitt varma täcke & tagga för skridskoåkning imrg! haha kan allt bli kul eftersom mina skills inte är på topp. Haha, ska ja vara ärlig så tror ja inte att någon av oss har de ..
Har kameran med mej så det blir bilder, men tills imrg, sovgott! ska göra att tidsinställt inlägg senare. Godnatt ♥
bara jag som längtar otroligt mycke till att snön kommer när man ser denna bilden?

Är fri ifrån pluggandet!

2010-11-04 - 17:56:15
Jag är friiii! Nu äntligen är pluggandet klart och jag känner mej otroligt duktig (A) Anyway, Nu drar jag, klarisen & moa för att fixa lite småsaker så jag hör av mej senare. Hoppas ni får en bra torsdagskväll! PUSS

Otroligt nog

2010-11-04 - 16:08:33
God eftermiddag hjärtan! Nu är jag hos klara och tog tag i saker och ting & pluggar så man inte har allt tills man börjar igen. Inatt sov min underbara pojkvän hos mej, och vi har haft det jättemysigt. Tackar honom för allt stöd ja får. Jag älskar dej felix!
Även kommer ja och klara snart återse vår underbara vän Moa som är on her way. Kärlek!

Och, hahahhaha klaras hund skrämde precis livet ur mej .. x)



Är typ fortfarande osminkad och nyvaken!

På den senaste tiden

2010-11-03 - 18:54:20
Hejsan kära vänner! haft enorm bloggtorka och inte alls haft lust att blogga. MEn nu tog ja mej tiden medans ja väntar in min pojkvän. Har hittat på en massa saker, och köpt hem en del saker, träffat älsklingen & vänner. Och nu för inte alls längesen drog jag och klara för att ta en återträff med vår barndomsvän Matilda. Skrattfullt, trevligt och mysigt. Kärlek!

Och här har n även en bild av piercingen, inte den bästa men den får duga sålänge. kollar ni noga lär ni se de andra hålet :) kram ♥
RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }