Något man saknar är sommaren.

Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!


För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt


Lördags morgon!

Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam


Musica

Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!


Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...




Så underbar

Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥

RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

2011-01-16 - 17:00:00
I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

2011-01-16 - 14:49:44
Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

2011-01-15 - 16:22:11
Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

2011-01-14 - 21:11:54
Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

2011-01-12 - 13:09:43
Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

2011-01-11 - 22:12:55
Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

2011-01-11 - 18:11:51
Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

2011-01-11 - 16:54:56
Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

2011-01-11 - 15:28:05
Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

2011-01-10 - 20:41:57
Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

2011-01-07 - 22:47:02
Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!

2011-01-07 - 18:19:43

Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

2011-01-06 - 23:01:35
Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

2011-01-05 - 22:27:19
tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

2011-01-05 - 19:10:17
Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

2011-01-05 - 12:40:02
Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

2011-01-05 - 01:20:36
Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...



Så underbar

2011-01-05 - 00:45:21
Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

2011-01-04 - 22:12:00
'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

2011-01-04 - 18:54:36
Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

2011-01-03 - 22:52:42
Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥
RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!
RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

2011-01-16 - 17:00:00
I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

2011-01-16 - 14:49:44
Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

2011-01-15 - 16:22:11
Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

2011-01-14 - 21:11:54
Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

2011-01-12 - 13:09:43
Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

2011-01-11 - 22:12:55
Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

2011-01-11 - 18:11:51
Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

2011-01-11 - 16:54:56
Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

2011-01-11 - 15:28:05
Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

2011-01-10 - 20:41:57
Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

2011-01-07 - 22:47:02
Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!

2011-01-07 - 18:19:43

Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

2011-01-06 - 23:01:35
Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

2011-01-05 - 22:27:19
tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

2011-01-05 - 19:10:17
Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

2011-01-05 - 12:40:02
Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

2011-01-05 - 01:20:36
Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...



Så underbar

2011-01-05 - 00:45:21
Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

2011-01-04 - 22:12:00
'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

2011-01-04 - 18:54:36
Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

2011-01-03 - 22:52:42
Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥
RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

2011-01-16 - 17:00:00
I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

2011-01-16 - 14:49:44
Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

2011-01-15 - 16:22:11
Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

2011-01-14 - 21:11:54
Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

2011-01-12 - 13:09:43
Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

2011-01-11 - 22:12:55
Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

2011-01-11 - 18:11:51
Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

2011-01-11 - 16:54:56
Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

2011-01-11 - 15:28:05
Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

2011-01-10 - 20:41:57
Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

2011-01-07 - 22:47:02
Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!

2011-01-07 - 18:19:43

Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

2011-01-06 - 23:01:35
Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

2011-01-05 - 22:27:19
tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

2011-01-05 - 19:10:17
Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

2011-01-05 - 12:40:02
Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

2011-01-05 - 01:20:36
Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...



Så underbar

2011-01-05 - 00:45:21
Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

2011-01-04 - 22:12:00
'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

2011-01-04 - 18:54:36
Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

2011-01-03 - 22:52:42
Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥
RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

2011-01-16 - 17:00:00
I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

2011-01-16 - 14:49:44
Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

2011-01-15 - 16:22:11
Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

2011-01-14 - 21:11:54
Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

2011-01-12 - 13:09:43
Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

2011-01-11 - 22:12:55
Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

2011-01-11 - 18:11:51
Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

2011-01-11 - 16:54:56
Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

2011-01-11 - 15:28:05
Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

2011-01-10 - 20:41:57
Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

2011-01-07 - 22:47:02
Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!

2011-01-07 - 18:19:43

Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

2011-01-06 - 23:01:35
Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

2011-01-05 - 22:27:19
tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

2011-01-05 - 19:10:17
Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

2011-01-05 - 12:40:02
Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

2011-01-05 - 01:20:36
Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...



Så underbar

2011-01-05 - 00:45:21
Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

2011-01-04 - 22:12:00
'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

2011-01-04 - 18:54:36
Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

2011-01-03 - 22:52:42
Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥
RSS 2.0
elle -

Något man saknar är sommaren.

2011-01-31 - 22:09:56
Älskar bikinin och vill ha nya suuunglaazezz! Funderar på att handla in mycket sommarsaker nusnart. De behövs för att få någon sommarkänsla!

Jag har hittat det enda jag vill ha föralltid!

2011-01-30 - 19:02:48
Drog och träffade älsklingen innan, satt nere vid norrahamnen med mycket snack och mys! I de underbara vädret med, helt underbart. Lite kallt dock, men såfort min lilla ängel håller om mej försvinner allt sånt och man blir helt varm i kroppen! hihi :$
Jag älskar dej mitt hjärta! ♥

God mat med tjejerna!

2011-01-30 - 18:20:31
Gokväll alla söta läsare..! Vilka dagar alltså, förlåt för ja aldrig bloggade igår kväll med hade varken tid eller ork. Sov hos klara efter vi hade varit ute och ätit. Helt skattfull kväll som va helt underbar! Bilder till de kommer strax. Vadf som hänt idag gör ja ett inlägg senare, med fiina bilder. Kram! Och tack igen tjejer för en super mysig kväll!

Dress of the day!

2011-01-29 - 17:41:15
Hejhallå älsklingar! Sitter just nu i min fina älskade tröja ifrån MQ ja snackat om hela tiden. Älskar den! Vita shorts bruna ben och denna nere på kvällen vid stranden vide en mysig grillkväll. Helt underbara sommartankar ja har! Men i vilken fall som helst, nu drar ja strax för att träffa Klara & Michelle för att ut och äta, ska bli jättemysigt. HA en underbar lördags kväll!
Lite smått konstig bild, men whatever ? KRAM!

It's not always what it looks like

2011-01-28 - 19:46:27
Dax att packa ner sisat sakerna sedan blir de runt ca 9 off to my boyfriend tonight! Ha en underbarfredagskväll med firade och liknande. Under tiden ja väntar håller ja mej därnere hos dem andra. Kramar!

Äntligen Fredag

2011-01-28 - 16:59:52
Hejhej mina änglar! Just nu sitter jag bara och väntar på att släkten ska komma hit för god kvällsmat, och senare ikväll åker ja och sover hos älsklingen!
Va in stan med efter skolan och ja känner att ja klarar inte av att gå en sekund utan den fiiina koftan ifrån MQ därför åker ja ner och köper den tidigt imrg.
Fårse om de blir medbloggande ikväll, oavsett hur de blirhoppas ja att ni får en underbar fredag! KRAM

Mörkblått och Nitar

2011-01-27 - 20:48:04
♥Ny duschad och klar! Har suttit och funderat en heel del på hur ja ska ha råd att köpa den otroligt snygga koftan ifrån MQ och även den supersnygga plånboken med nitar på. Ska spara en hel del för det är värdiga köp!

Ja man får väl aldrig nog med att shoppa, när kommer man lära sig att man inte behöver allt nytt som kommer in? haha



Såå jäkla snyggt, och  mitt ska de även bli ♥♥

Socialt och så

2011-01-27 - 19:31:55
Strax tillbaka! Nu är de kvällsmaten och duschen som väntar, sedan bäddar ja mej ner vid datorn igen. Idag har verkligen varit en otroligt rolig dag, mycket skratt i skolan, hos pojkvännen och så!
Men, innan ja gör någonting ska ja va lite social med Rasmus & lyssna klart på Promise Me med Dead By April. Hih de är så bra!

Puderborste

2011-01-26 - 22:21:32
Drog till Väla idag med bästavän, hittade lite saker, men inget ja köpte. Åkte därför ner till staden itsället och köpte en ny puderborste. Skulle egentligen handla på MakeUp Store, men de fick bli den biligare variiijanten.
Har även hittat en supersnygg plånbok som ja funderar på att ge ett hem.. Nitar ska det vara!
Efter all gång träffade ja upp min pojkvän ich vi åkte hem till mej ett tag och myste! Sedan drog vi ut & träffade min pappa och hans fru! och min söta lilla voovve zorro ♥

Nytt i garderoben & sminkhyllan!

2011-01-25 - 21:30:24

För att du finns i mitt liv, finns de dubbelt så många stjärnor ja ser

2011-01-24 - 21:12:10
Gokväll vänner! Mitt internet fungerar äntligen vilket betyder mer bloggning! Galet som ja längtat att kunna använda min dator! Dock har de blivigt segt den senaste tiden för så mycket ha gjort, och exempelvis idag åkte ja hem till min älskling och fick lite hjälp av han pappa med medicinen, vilket som är guldvärt!
Nu när ja är klar med det, har ja endast lite matte att göra sedan är ja slut för dagen! Och så snart som pengarna rullar in ska ja ta mej ut på en liten shopping & sol runda! Behöver färg, behöver nya saker!
Kram ♥

SöndagsMorgon

2011-01-23 - 11:37:58
Godmorgon vänner ♥ Vaknade nästan precis upp bredvid min underbara felix och nu är de snart dax för att  äta frukost och sedan göra v sig. Troligtvis åker ja och min bästavän ner till staden för att gå på öppethus hon Wilson.
Blir super, och ser så mycket emot att prova en helt ny dansstil!
Ha en underbar dag Söndag!

Bilden säger allt

2011-01-22 - 10:31:36

Lördags morgon!

2011-01-22 - 09:42:36
Godmorgon alla fina! Vaknade precis upp bredvid min älskling och har fruktansvärt sug efter att äta dessa rings vi köpte igår! Men men, sover troligtvis här inatt igen. Hur dagen km se ut är inte planerad men vi tar de som det kommer! Köpte även hem en ny consealer igår. Så nu är 2 saker strukna ifrån min shoppinglista!

Bloggar senare, nu ska ja piggna till lite! kraam

Musica

2011-01-16 - 21:30:00
Låtar som faktiskt har betydelse för mej. Riktiga favoriter!

8 Mile

2011-01-16 - 17:00:00
I fredags kollade jag och klara på en film jag verkligen fastnade för! Vid namn "8 Mile" Med Eminem i huvudrollen. Jag tror aldrig ja sett en bättre film. Det verkligen gick rakt in i hjärtat. Verkligen värd att se, så folk om ni får chansen kolla på den ni som inte sett den. Verkligen kärlek till denna film! ♥
Den är verkligen rakt på sak, och slutet, de e verkligen sagolikt. Och ni som älskar Eminem såsom jag.. kolla! Filmen är hämtad direkt ur hans tidigare liv innan han blev känd. Kolla!

Heels that running away

2011-01-16 - 14:49:44
Godmorgon! eller god eftermiddag? Nu har ja och klara precis ätigt och nu e de snart dax för mej att gå hem och fixa lite. Sen igen ska ja träffa min älskling!
Sen igårkväll, var meningen att ja & tjejerna skulle dra till Mezo och fika men det slutade med att vi drog på fest på Västergård till några man känner & lärde känna. Mycket trevlig kväll och de slutade bra!
Men nu ska ja ta de sista sen vandra hemåt. Ha en fin dag!

Remember the time

2011-01-15 - 16:22:11
Just nu. Lite halvkonstig bild men whatever. Ska strax gå hem till mej och äta sen åker ja och tjejerna iväg. Kameran med! Ha en fin kväll, ciao!♥

Saknaden är det värsta

2011-01-14 - 21:11:54
Hej kära vänner! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid + att internet konstrar så bloggningen km bli väldigt seg denna veckan fram till nästa freda cirka. Saknar min älskade pojkvän som förtillfället är i danmark på träningsläger över helgen. Vi träffas inte på 3 dagar men endå kan ja inte hålla tårarna borta. Saknar han så j*vla mycket. Min älskling :,(
Plau att ja va iväg med min mamma innan och handlade lite och åt sedan gott nu ikväll. Köpte även hem lite nya saker som är välbehövande!
Men nu är ja hos klara och strax ska vi kolla film! Ha en underbar fredag ♥

Saknar sommarens galenskaper!

Min älskling!

2011-01-12 - 13:09:43
Idag är de en väldigt speciell dag, för ja och min älskling har 7 månader tsm! Dessa 7 underbar månaderna har verkligen förändrat mitt liv totalt. Till de mest fantasiska livet  någonsin. Han finns där i alla lägen för mej genom bra underbara tider, men även hemska, tröttsamma och rent ut förjävliga tider.
Jakan verkligen inte sätta ord för hur mycket han visat kärlek för mej, eller hur mycket ja verkligen älskar honom!
Han är verkligen den enda för mej förevigt!
Har inte träffat en kille någonsin som är bättre en honom. För han är verkligen definitonen av obeskrivligt undebar! ♥
Jag älskar miiin felix mest av allt och de kommer ja alltid göra, föralltid!
Dagen kommer bestå av träning tsm och god mat ikväll, bilder kommer! Kram

Ja kan aldrig få nog av smycken

2011-01-11 - 22:12:55
Kärlek ♥

Spansktalande emelie ?

2011-01-11 - 18:11:51
Som jag bara längtar till imrg, ja och älsklingen har 7 hela månader. Så underbart. Ja älskar mitt hjärta så otroligt mycket att ord inte kan beskriva♥. Och vad vi ska göra och likande berättar ja mer imrg! :D
Sedan har mina tankar gått runt i huvudet. Tänkte sätta mej och läsa genom vår nya kurs medicin. Hade inte varit fel att  sätta ett MVG i det. Ja alla ämnena såklart, men medicin verkar på något sätt intressant?
Sen ett nyårslöfte ja har som ja ska kunna till år 2012 är att prata flytande spanska. Är galet sugen på de ;)

Vackra våren inväntas

2011-01-11 - 16:54:56
Några av de saker ja e riktigt sugen på att köpa, måste verkligen förnya min garderob. Bland annat ett par helt nya jeans som ja hittat. verkligen skitsnygga! Och sedan lite andra saker. Vill dtsm få in vårkänslan. Allt känns så grått och mörkt nu. Nu vill vi ha färg!
hah, kanske inte så mycket färg i kläderna ovan, men det är verkligen tilltalande!

Hopp om att må bättre

2011-01-11 - 15:28:05
Hej igen ! Va hemma ifrån skolan idag i hopp om att kunna må bättre och vila ut och som de e just nu mår ja bättre. Blir att lägga sig tidigt ikväll igen. Mn iallafall, trixade lite med designen innan då allt blev totalt kaoz. Men, bild och lite förändringar kommer ja fixa igen, km bara ta ett tag.
Nu ska ja fortsätta vila upp mej, kramar! ♥

Gymnastik !

2011-01-10 - 20:41:57
Helluu my darlings,
Vilken dag, första skoldagen idag och ja gick dit sjuk. Mår inte alls bra, så blir nog ingen skola för min del imrg.
Drog innan till älsklingen och sov typ. Skönt att få ligga i hans famn!
MEn det ja tänkte skriva om idag, ni vet att ja berättade om att ja inte skulle börja med gymnastiken för att ja skulle fortsätta med dansen. Yes de ska jag med, MTV Jazz. Men, under tiden fram till sommaren ska min älskling hjälpa mej allt han kan för ja ska utvecklas så mycket att ja sedan kan börja. Många har sagt/sett att ja gjort otroliga framsteg för den korta tiden. Och det är till min fördel att ja lär mej så otroligt enkelt när det gäller sådana saker. Så till sommaren börjar ja med gymnastiken! ♥

& helt ärligt, hur många lär sig egentligen göra ev volt HELT själv utan en person i närheten som passar på 1 och en halv timme? Det är knappt någon, om de inte e omöjligt? Men tro det eller ej, jag lyckades!

Och dagen då ja lärde mej allt detta var på kvällen, efter ja kollat närmin älskling och hans lag hade uppvisning (JA hela föreningen med) Och de va jättekul att kolla på!



Lite suddig kanske, men min älskling e så duktig! hah och gullig i sin clown dräkt! ♥

Vad säger ni?

2011-01-07 - 22:47:02
Vad tycks om bakgrunden? Ska ja byta den eller ha kvar? Kram!

Fotboll och Sparande!

2011-01-07 - 18:19:43

Hej igen där mina fina läsare! Varit på IH och gått runder i stan så har inte kunnat blogga. Har kollat när min bror's lag spelade på Nyårsaluten, och som sagt innan 'är han bästa skytten där, stolt! . Blir att åka dit imrg igen om jag lyckas ta mej ut ur denna hemska förkylning, trötthet och halsfluss som drabbat mej, så självklart att de ska hända nu?
..
Plus att jag hade planerat in festligheter för kvällen, men vill hellre bli frisk.
Dock innan när ja och klara vandrade runt i stan hittade ja en grymt par snygga jeans som ja ska köpa hem när ja får pengar. Sen ska ja troligtvis lägga undan resten, sparar som tusan till sommaren, så ja inte behöver jobba hela sommaren sen utan även njuta av den!
Men nu ska ja strax gå ner och försöka få i mej lite mat, annars, Ha de bäst och försök undvik att bli sjuka.. de e inte kul.. Kram!♥

Look

2011-01-06 - 23:01:35
Hejhallå fina läsare! Sitter just nu hos älsklingen och letar för att försöka hitta gamla filmer på han, gulligt! Imrg bloggar ja sen för vi ska dra till IH och kolla när min bror spelar, som faktiskt leder skytteligan! Stolt syster är ja ♥

Ja, när man inte kan bestämma sig..

2011-01-05 - 22:27:19
tankar hit och tankar dit. Ja och min bästa vän fick tankarna i huvudet att även vi skulle börja med gymnastik. Hade verkligen varit så jäkla kul och eftersom ja och min pojkvän tränat väldigt mycket tycker han att ja utvecklat jättemycket, vilket som ger positiv feedback. Men nu blir de så att ja börjar inte, inte nu iaf. Och ja tänker fortsätta med dansen. MTV Jazz & Troligtvis Solosalsa, Men kanske till och med Zumba. Vi får se, ska inte anmäla förens provapå, men.. är de inte försent då?. Och dock att ja sjukt gärna vill börja med Gympan, känns de endå rätt med dansen. För de känns som ja e menad för de om man ska låta poetisk.
Jag litar på mitt val och nu står ja inför 2 stora beslut till framtiden, Stylist eller följa mitt hjärta och försöka lyckas som proffsionell dansare? Ja får väl önska mej själv lycka till.
Saknar streeten med som f*n. Åh ångest.

Tacos för all del, finns de något godare. Egentligen?

2011-01-05 - 19:10:17
Hej igen vänner! har inte bloggat på ett tag pga av ja mått väldigt dåligt av personliga skäl. Vet inte hur de km bli i framtiden. Få helt enkelt vänta och se. Tänkte däremot visa min och klaras underbara tacos som vi lagade igårkväll. Känner dstm efter allt de godiset med mera att längtar till skolan börjar så man kan börja träna bort allt.

Godmorgon!

2011-01-05 - 12:40:02
Hejhej söta läsare, vakande precis hos klara och idag får ja se var dagen för mej. Tanken va att man skulle ut och äta med tjejerna i klassen men de blev förhinder så vi sköt upp det lite till en annan dag. Men annars får ni ha en underbar dag idag! Kram ♥

Älskar dessa bildena.

Finns många vackra sidor att se saken på, men sen bakom de finns det alltid en sanning som avslöjar

2011-01-05 - 01:20:36
Så känsligt, men så vackert. Likaså är hjärtat...



Så underbar

2011-01-05 - 00:45:21
Detta var sen några dagar sen, men endå värt att lägga upp. Min älskade pojkvän vet verkligen hur han ska göra mej glad när ja inte mår bra. Han är så himla underbar, och verkligen helt speciell. Är så glad över att han bara är min. Älskar dej felix! ♥
Ser tomt ut där, men tro mej de ev typ kaos bakom bilden .. ;o

HAPPY NEW YEAR

2011-01-04 - 22:12:00
'Eller de e lite sent nu,  de e trots allt den 4. Men, pga databrist kommer bilder sen Nyår in. Hade en superkväll men många skämt och helt galna händelser med vänner och pojkvän :D. och ser fram emot att 2011 ska bli bästa året och de ska verkligen bli de. ♥
Och såklart NyÅrs Kyssen ♥  Älskar min felix!

Utekväll med pojkvän & vänner!

2011-01-04 - 18:54:36
Hej igen sötnosar! Nu äntligen har ja fått tbx min data men dock gick inte internet just nu eftersom ja e hos klara så de får ja fixa någon annan gång. MEn , har hur mkt som helst att visa och skriva, tänkte  börja med när ja var med tjejerna och killarna när vi va ute och åt. Nyår och de händelserna kommer senare! kram! '

Snart tbx

2011-01-03 - 22:52:42
Hejhej & hej mina vänner! Oj vilken uppdatering. Har så mycket bilder och saker att skriva om nu med nyår och liknande! Men på Onsdag då ja förhoppningsvis ska få tbx min data så kommer allt ut, hoppas ni håller ut. Annars, ha det underbart och ja e tbx innom kort. Kram ♥
RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }