jag har en dold talang.

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D


I would love to have you around here


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D


Godmorgon!

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:


Glöm inte att rösta

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥


just nu!



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)


HIF igår!

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D






Right here, Right now, my heart belongs to you

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥


Just soo me.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥


En liten parantes ..

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥


bästa lovet ever!

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES


Fest i Ängelholm igår!

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D


To Run Away.

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)


mst ruuuusa!

Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.


Magnus Betnér

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..


Everything.

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!


Högmidjat!

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D


Godmorgon


Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.


18 mars.

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!


17 mars

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )


Rubrik.

Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!



En längtan.

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!




I believe i can touch the sky

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle


Grattis iigen filiiip!

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.



DRESSCODE.

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D


Godmorgon



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)



In my life.

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O





kommer tbx senare!

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle


Dagens.

Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)


My own spa!

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!


Tanken utan.


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.


vilket är snyggast?

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 


We have things that still can grow.

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD


Godmorgon!


Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH






Nytt:

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)



Snart sker det byte.

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D


Stilrent e so elle!

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D


Lite ändringar nu,

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D


Utan det skulle mitt hjärta brista"

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"



I will make it up to you sometime.

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)


RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

Magnus Betnér

2010-03-23 - 21:09:08

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..

Everything.

2010-03-23 - 16:28:56

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!

Högmidjat!

2010-03-21 - 19:55:29

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D

Godmorgon

2010-03-21 - 10:53:46

Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

2010-03-20 - 19:41:56

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.

18 mars.

2010-03-18 - 21:20:59

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!

17 mars

2010-03-17 - 15:21:41

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )

Rubrik.

2010-03-16 - 20:45:07
Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

2010-03-16 - 17:01:52

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!


En längtan.

2010-03-16 - 15:59:33

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!



I believe i can touch the sky

2010-03-14 - 21:05:28

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle

Grattis iigen filiiip!

2010-03-14 - 12:19:53

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.


DRESSCODE.

2010-03-13 - 16:13:49

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D

Godmorgon

2010-03-13 - 11:23:13



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)


In my life.

2010-03-12 - 20:06:02

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O




kommer tbx senare!

2010-03-12 - 14:14:50

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle

Dagens.

2010-03-11 - 14:18:34
Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

2010-03-09 - 19:37:26

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)

My own spa!

2010-03-09 - 16:21:44

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!

Tanken utan.

2010-03-07 - 19:32:00


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.

vilket är snyggast?

2010-03-07 - 12:43:24

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 

We have things that still can grow.

2010-03-06 - 18:18:46

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD

Godmorgon!

2010-03-06 - 11:42:06

Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

2010-03-05 - 20:29:51

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH





Nytt:

2010-03-04 - 18:21:48

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)


Snart sker det byte.

2010-03-03 - 18:40:24

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D

Stilrent e so elle!

2010-03-02 - 20:09:00

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D

Lite ändringar nu,

2010-03-02 - 15:35:51

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D

Utan det skulle mitt hjärta brista"

2010-03-01 - 19:22:32

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"


I will make it up to you sometime.

2010-03-01 - 17:13:25

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)

RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

Magnus Betnér

2010-03-23 - 21:09:08

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..

Everything.

2010-03-23 - 16:28:56

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!

Högmidjat!

2010-03-21 - 19:55:29

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D

Godmorgon

2010-03-21 - 10:53:46

Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

2010-03-20 - 19:41:56

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.

18 mars.

2010-03-18 - 21:20:59

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!

17 mars

2010-03-17 - 15:21:41

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )

Rubrik.

2010-03-16 - 20:45:07
Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

2010-03-16 - 17:01:52

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!


En längtan.

2010-03-16 - 15:59:33

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!



I believe i can touch the sky

2010-03-14 - 21:05:28

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle

Grattis iigen filiiip!

2010-03-14 - 12:19:53

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.


DRESSCODE.

2010-03-13 - 16:13:49

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D

Godmorgon

2010-03-13 - 11:23:13



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)


In my life.

2010-03-12 - 20:06:02

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O




kommer tbx senare!

2010-03-12 - 14:14:50

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle

Dagens.

2010-03-11 - 14:18:34
Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

2010-03-09 - 19:37:26

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)

My own spa!

2010-03-09 - 16:21:44

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!

Tanken utan.

2010-03-07 - 19:32:00


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.

vilket är snyggast?

2010-03-07 - 12:43:24

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 

We have things that still can grow.

2010-03-06 - 18:18:46

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD

Godmorgon!

2010-03-06 - 11:42:06

Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

2010-03-05 - 20:29:51

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH





Nytt:

2010-03-04 - 18:21:48

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)


Snart sker det byte.

2010-03-03 - 18:40:24

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D

Stilrent e so elle!

2010-03-02 - 20:09:00

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D

Lite ändringar nu,

2010-03-02 - 15:35:51

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D

Utan det skulle mitt hjärta brista"

2010-03-01 - 19:22:32

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"


I will make it up to you sometime.

2010-03-01 - 17:13:25

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)

RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

Magnus Betnér

2010-03-23 - 21:09:08

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..

Everything.

2010-03-23 - 16:28:56

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!

Högmidjat!

2010-03-21 - 19:55:29

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D

Godmorgon

2010-03-21 - 10:53:46

Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

2010-03-20 - 19:41:56

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.

18 mars.

2010-03-18 - 21:20:59

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!

17 mars

2010-03-17 - 15:21:41

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )

Rubrik.

2010-03-16 - 20:45:07
Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

2010-03-16 - 17:01:52

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!


En längtan.

2010-03-16 - 15:59:33

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!



I believe i can touch the sky

2010-03-14 - 21:05:28

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle

Grattis iigen filiiip!

2010-03-14 - 12:19:53

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.


DRESSCODE.

2010-03-13 - 16:13:49

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D

Godmorgon

2010-03-13 - 11:23:13



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)


In my life.

2010-03-12 - 20:06:02

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O




kommer tbx senare!

2010-03-12 - 14:14:50

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle

Dagens.

2010-03-11 - 14:18:34
Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

2010-03-09 - 19:37:26

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)

My own spa!

2010-03-09 - 16:21:44

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!

Tanken utan.

2010-03-07 - 19:32:00


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.

vilket är snyggast?

2010-03-07 - 12:43:24

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 

We have things that still can grow.

2010-03-06 - 18:18:46

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD

Godmorgon!

2010-03-06 - 11:42:06

Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

2010-03-05 - 20:29:51

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH





Nytt:

2010-03-04 - 18:21:48

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)


Snart sker det byte.

2010-03-03 - 18:40:24

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D

Stilrent e so elle!

2010-03-02 - 20:09:00

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D

Lite ändringar nu,

2010-03-02 - 15:35:51

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D

Utan det skulle mitt hjärta brista"

2010-03-01 - 19:22:32

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"


I will make it up to you sometime.

2010-03-01 - 17:13:25

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)

RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

Magnus Betnér

2010-03-23 - 21:09:08

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..

Everything.

2010-03-23 - 16:28:56

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!

Högmidjat!

2010-03-21 - 19:55:29

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D

Godmorgon

2010-03-21 - 10:53:46

Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

2010-03-20 - 19:41:56

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.

18 mars.

2010-03-18 - 21:20:59

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!

17 mars

2010-03-17 - 15:21:41

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )

Rubrik.

2010-03-16 - 20:45:07
Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

2010-03-16 - 17:01:52

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!


En längtan.

2010-03-16 - 15:59:33

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!



I believe i can touch the sky

2010-03-14 - 21:05:28

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle

Grattis iigen filiiip!

2010-03-14 - 12:19:53

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.


DRESSCODE.

2010-03-13 - 16:13:49

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D

Godmorgon

2010-03-13 - 11:23:13



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)


In my life.

2010-03-12 - 20:06:02

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O




kommer tbx senare!

2010-03-12 - 14:14:50

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle

Dagens.

2010-03-11 - 14:18:34
Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

2010-03-09 - 19:37:26

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)

My own spa!

2010-03-09 - 16:21:44

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!

Tanken utan.

2010-03-07 - 19:32:00


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.

vilket är snyggast?

2010-03-07 - 12:43:24

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 

We have things that still can grow.

2010-03-06 - 18:18:46

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD

Godmorgon!

2010-03-06 - 11:42:06

Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

2010-03-05 - 20:29:51

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH





Nytt:

2010-03-04 - 18:21:48

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)


Snart sker det byte.

2010-03-03 - 18:40:24

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D

Stilrent e so elle!

2010-03-02 - 20:09:00

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D

Lite ändringar nu,

2010-03-02 - 15:35:51

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D

Utan det skulle mitt hjärta brista"

2010-03-01 - 19:22:32

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"


I will make it up to you sometime.

2010-03-01 - 17:13:25

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)

RSS 2.0
elle -

jag har en dold talang.

2010-03-31 - 18:42:59

hihi, ja de e så sant som de e sagt. Jag e så bra på att laga mat så de går inte, säg bara åt mej när ni behöver en kock ;) hah, nej ska inte skryta. Men hoppas ni håller med om att det är sjuk kul att laga mat :D



Kanske inte ser suuperproffsig ut, men whatever! :D

I would love to have you around here

2010-03-31 - 12:28:31


Såg precis detta, & blev faktiskt helt tagen. Väldigt enkla och billiga saker, men tyckte endå att de va sjukt snyggt! vet inte hur länge jag har letat efter en helt vanlig brun väska som exempel. Så sjukt fint. Med högmidjade shorts och a lot of snygga armband! :D

Godmorgon!

2010-03-31 - 10:58:20

Så tråkigt vädret är idag, plus att idag har jag inget alls att göra, inte på dagen iallafall. Kanske blir fest ikväll, men inget som är säkert en, får se längre in idag. Men gud vad jag stör mej på att de e så tråkigt väder! menmen, e hemma själv nu tills ikväll någon gång så får väl sätta igång sådär 20 filmer .. Haha :D!

& just nu kollar man MTV, så kommer bästa låten .. Och då kom jag på att jag mst träna koreografi!
mycket viktig punkt. Hur som helst, Ni får ha en toppen lil'Lördag idag! :D




Saknar sommaren så sjukt mkt nu, vf kan de bara inte bli vaarmt? D:

Glöm inte att rösta

2010-03-30 - 22:31:23

Precis nykommen ifrån Ängelholm då, åh så kallt de va! anyway, sitter och gråter över att de inte va ng DHW idag :,( menmen, då längtar vi till nästa vecka! :D har inte så mkt mer att skriva, tänkte bara göra lite update, MEN glöm INTE att rösta på min bikini i några inlägg nedan, taack! ;)♥

just nu!

2010-03-30 - 16:32:47



Matilda kom in om lägenheten nu, trevligt! och snart så blir de ängelhom. Ha de bäst foks! :D ps jag gör världens konstigaste blick ;)

HIF igår!

2010-03-30 - 15:49:21

hellu everyone! :D

Sitter just nu hemma hos min mamma med klarisen, blir ängelholm om ett tag igen. Haha, lovet har spenderats ganska mkt där!:D anyway, igår va vi på HIF som sagt, och såklart van älskade helsingborg mot göteborg. Hihi, vi e bäst! ;) hursom helst, va väldigt trevligt, men dock sjukt kallt! hah. Och så stolt jag e, både min bror och kusin gick in med hif, spelarna. & lovar er, en vacker dag kommer dom själva spela där, för dom e grymma. Sjukt grymma alltså :D





Right here, Right now, my heart belongs to you

2010-03-29 - 11:21:54

Hejsan bloggen!

Precis varit & hälsat på min mormor där hon jobbar med min mamma & lillebror. Trevligt! Försökte hitta en jacka som min mamma tipsat mej om, men det gick inte så bra eftersom den inte va kvar, det va lite snmåtråkigt :/
Just nu checkar jag ng gammal video med min broder. Haha,´han e helt spikad framför tv,n så sött! :D

Senare ikväll blir de HIF match med klarisen! min lillebror ska även vara med och gå in med spelarna, då mst man ställauppv och kolla jue ;) Mer vad som händer i veckan och liknade kommer senare!



& äntligen har mina saker kommit, åh man fick vänta länge, men tack endå! :D
& ps, glöm inte rösta på min bikini! skulle verkligen betyda allt, och så måste jag tacka för alla super snälla och underbara komentarer jag får! ni är bäst, det betyder så mkt mer en ni tror. Tack så jättemkt! ♥

Just soo me.

2010-03-28 - 17:24:01
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jag känner att jag med va tvungen att haka mej på tävlingen. Utgick direkt ifrån vad jag har försökt leta efter, en lätt, fin stilren bikini med små dekorationer. Superläckert! vad tycker ni? :)♥

En liten parantes ..

2010-03-28 - 15:45:01

(innan ja går in på de, ändrade planer för dagen. Blir endast att ta de lungt, plugga & kanske film med tjejerna ikväll, ska träffa folket senare till veckan ist! :D)

Hursom helst de jag skule komma till var, jag tror att en del har hört om "linnéa", hon i bjärsta. Alltså, jag tänker inte sitta här och skriva en massa utan det är mer det att jag vill stödja henne. Även om jag inte känner henne. Saken e den att jag inte fattar hur så otroligt många människor, både ungdommar som vuxna kan sitta och säga sånna saker om en tjej som inte har någon kraft kvar. Jag menar, stackar människa! Vad fan e de för samhälle vi lever i? Det e helt sjukt ..

http://svt.se/2.2232/uppdrag_granskning?lid=index_312864&lpos=sajt&from=innehall_ao

Kolla hemsidan & kolla klippet, är det något som e helt stört så är det detta. Hur människor kan vara så kalla. Hon var bara 14 år?! ETT BARN FFF?! herregud, jag e helt paff seriöst. Skulle hon varit min dotter, syster, kusin, ja vad som, ni fattar var ja vill komma, så skulle jag aldrig bara lämna henne, som vissa av hennes "kompisar" gjorde. Jag står helt klart vid "linnéas" sida, helt klart. Stackas människa!
Vad tycker ni folket? Lyssnade man för mkt på killen & stötta han mer en henne? ♥

bästa lovet ever!

2010-03-28 - 13:22:49

Godmorgon!

För att  klockan redan snart är 1, håller jag på att somna, jag e så trött. Blev fest igår med, eller ja, gårdagen var väl mer chillkrök. Riktigt trevligt, och även väldigt mysigt ;)
Verkligen super söta & härliga killar! Drog dit med mina älskade vänner klarisen, anna & therese. Verkligen skitkul. När vi hade varit där några timmar så drog vi vidare med tåget där vi träffade 2 supersnälla tjejer! som vi även med dom lärde känna lite, jag har verkligen varit supersocial hela helgen. Och att det har varit den bästa på länge, träffat sjukt mkt nytt folk som e grymt trevliga, och har även lärt känna en speciell person ganska bra ;) & ja, shit. Jag känner mej bara så skitglad & övertrött! :D

Menmen, idag blir det ganska mkt pluggande, ska läsa på franskan lite, sen matte. När jag gjort de så blir de nog till ängelholm igen och träffa den här personen! om inte ja dra dit så träffas vi nog här! Och gjorde ju en tabbe, jag tog med min kamera .. fottade innan osa. Men, jag blev så sjukt yr och ja, så jag hade inte ens det i tanke att fotta när vi väl va där, Hursom helst, här kommer lite bilder innan!





Har så många fler bilder, men min data segar grtymt mkt och orkar inte vänta .. men kommer kanske fler senare!
KISSES

Fest i Ängelholm igår!

2010-03-27 - 12:21:07

Godmorgon bloggen!

Herregud vad jak känner mej helt borta i huvet, blev så otroligt mkt dricka igår så de e inte sant, 5 shots rakt upp och ner ( bland annat) .Det var en verkligen super trevlig fest! sjukt mysigt med, riktigt nice lokal nere vid hamnen i ängelholm. & folket. Så super underbara! och shit vad jag och klarisen var igång. Hahaha, jag tror att ja flippar sönder. Sjukt härlig kväll! Lärde även känna väldigt många där, några super snälla & söta tjejer, hoppas vi träffas igen! och jättesöta mysiga killar med bästa humorn.
Tyvärr blev de inga bilder för jag hade inte med kameran, visste inte direkt var jag skulle ha den. Men hursomhelst, känner mej så seg i huvet nu så vet inte riktigt vad som händer idag, var snack igår om att vi skulle komma till ängelholm idag igen, men vi får se hur de blir :)

Men bloggar mer senare, e så trött så ni anar inte. Men hoppas alla får en suuper dag, & för er som har lov nu, (som jag, hihi snacka om super start på lovet) ha det riktigt bäst! & nedan km bild på DRESSCOD,en



Och grattis igen jesper på 18års dagen! :D

To Run Away.

2010-03-26 - 14:23:01

Hejsan bloggen!

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sen. Förlåt för dåligt uppdatering igår men det kom privata saker ivägen. Hur som helst, fredag & påsklov. Kan de vara mer härligt? plus att de börjar bli ganska varmt .. så underbart när det går åt rätt håll!
Idag så ska jag och B-vän klarisen åka på fest hos en killkompis som fyllt 18. Ska bli mkt trevligt! & de e så många födelsedagar och allt nu, e det inte vänner så e de ng i familjen eller släkten. Men det gör inget för mej, älskar att träffa folk :D

Och var i stan igår med klarisen & anna, alltid superkul med er tjejer, love ya! Blev även shopping, (det som var meningen) Måste byta ut alla viterkläderna till nya och fräscha vårkläder. Måste även köpa en VIT keps och solglasögon. Hihi (A)

mst ruuuusa!

2010-03-24 - 19:07:47
Hellu igen bloggen! gör ett snabbt inlägg nu, min buss går om ca 15 min, & ja mst packa.. åh, shit jobbig läge!
Tror inte de blir mer för ikväll, kommer vara så trött sen. Men hoppas alla får en super Onsdag! Fast de blir ng lite segt med bloggning imrg med, först stan för att fixa grejer till freda, sen mst ja plugga .. men ska göra allt ja kan! kisses.

I walking it out'

2010-03-24 - 17:47:11


Kollade runt på lite hemsidor, mst köpa en nu BH & spetslinne, så försökte jag se om de fanns ng roligt, men det slutade att ja hamnade på H&M's vid smyckena .. och seriöst, när jag såg armbandet ovan. Jag trodde jag ska dö. Så utläckert! Vad tycker ni foks?

This time was different

2010-03-24 - 15:45:20

Hejsan bloggen!

E helt speedad idag alltså .. helt galet. Ska bli så skönt att dra iväg & dansa idag .. behöver det! Och jag e så otroligt trött i huvudet efter allt snurrande. Shit. Hur h´som helst, imrg drar ja in till stan med klara & anna för att fixa grejer för helgens planer. Det ska bli så kul! Mer om de senare. Nu ska jag snart sätta mej & plugga både franska och engelska. Dukigt jag känner mej (A)

& jag har så bar nyheter. JAG FYLLER ÅR OM 89 DAGAR! hihi, snart de känns ;D

Men nu ska jag dra, bloggar mer innan jag drar iväg ikväll. Men ha det bra! kisses.

Magnus Betnér

2010-03-23 - 21:09:08

Okej, jag dör. Världen, då menar jag verkligen världens bästa komiker! han kommer hit till helsingborg den 17 april,  han är så jävla bra så det går inte att uttrycka sig i ord! seriöst, jag har älskat människan sen jag först hörde talas om han. Dvs väldigt änge sen. Shit ..

Everything.

2010-03-23 - 16:28:56

Ciao bloggers!

Kom nästan precis hem ifrån stan med matilda, Var dock i skolan innan, men drog direkt ner till stan sen för att köpa en ny piercing. Eftersom jag var ganska idiotisk av mej igår blev det akut. Men de gick bra, bara de att stången va grymt kort, så trodde aldrig jag skulle få på kula. Men det gick till slut, & piercingen .. åh, så Cute!

Hur som helst, nu blir det väl plugg, om det nu blir redovisning imrg ist (vi skulle gjort de idag men vår lärare va sjuk) Plus att det e nationella skrivuppgiften i engelska. Så sjukt nervös .. "hihi"
& imrg är det äntligen dansträning för mej! guud vad ja har saknat att dansa.. gick runt i skolan hela dagen och dansa typ, så jäkla underbart att dansa så det går inte!  Men ni får ha en bra dag foks, bloggar mer senare .. innan alla super program börjar ikv, sån uberbra tvkväll ikväll lixm! :D



Den nya piercingen, alltså säg vad ni vill men jag är absolut kär i den!

Högmidjat!

2010-03-21 - 19:55:29

Ciao darlings!

Då var man precis nykommen ifrån köpcentrat med tjejerna! mkt trevlig dag, förutom imorse då jag tog mej tid till att plugga, vilket som aldrig e kul. Menmen, livet går vidare  endå. Dock blev det inga köp, som det kommer bli på freda när ja drar ner till stan med anna! åh, ja behöver shoppa! helt galet alltså.
& e så glad, äntligen fått nytt shampoo & balsam ifrån GHD! åh, love it, tack så mkt stefan :D


& kommande veckor" har man att se farm emot, iaf helgerna. Åh, ska bli så kul! mer får ni reda på sen när det börjar närmara sig. Men nu ska ja dra mej vidare, oh har kännet mej så otroligt trött hela veckan, börjar ja bli sjuk igen? shit, orkar inte, så förkyld & trött, åh fortsätter kämpa mot denna hemska förkylning ..




Jag har börjatfalla för högmidjat otroligt! speciellt när de gäller shorts, tänkt er, mörka högmidjade shorts, vit pösig blus, många armband, en snygg väska & ett par snygga skor till de, gaaa big love! :D

Godmorgon

2010-03-21 - 10:53:46

Fortfarande lite smådyster sen igår, mådde verkligen dåligt. Men efter att ha pratat ut med en av mina bästavänner, såkänns det mkt lättare, & tack älskling för att du lyssna! & du vet vem du är.
Hursom helst, kommer bli så otroligt mycket plugg idag så de går inte. Måte bli klar med att sammanfatta all fakta vi har till vårt projektarbete. Det kommer ta tid ..
Sen har ja faktiskt bestämt mej för att göra om min blogg. Lite mer mode inriktad. vad tycks?

Men bloggar mer senare, har inte så värst mkt at berätta nu. Kisses.

Känslan e tung, Rädslan e stor & saknaden gör ont.

2010-03-20 - 19:41:56

förlåt för ja inte har bloggat på ett tag, men livet går åt de andra hållet en vad jag hade tänkt mej.

18 mars.

2010-03-18 - 21:20:59

hallå alla glada & söta läsare!

åh, har mått ganska dåligt på sistone, men nu känner ja mej så glad! hih, e haélt speedad alltså :D åh, så skön känsla! anyway, har inte så mkt att säga om dagen, va i skolan sen drog ja & matilda hem till min pappa för att plugga. Imrg, fredagsmys! åh, vet inte vad som händer imrg, skulle till stan, men eftersom ja e *pank*kan ja nog inte dra dit, *stöööörigt!*

Anyway, får mina pengar om exakt 1 vecka, dvs början av påsklovet, och då, Då ska ja verkligen köpa min piercing! shit mannen vad ja har gått och sörjt för att ja inte kunnat köpa den innan, lovar att ja km ha värsta "turen" så när ja km dit kommer den inte finnas, åh, ovaligt att allt sånt händer, precis när man ska fixa ng! menmen, de har ju inte hänt (en) !

Men nu ska ja vidare, tänkt sätta mej på träningsmaskinen, .. & träna igenom dansen en (många) gånger :D



alltså åh, helt sjukt så underbart vacker denna människa e!

17 mars

2010-03-17 - 15:21:41

hej!


grymt seg dag ida, plus att vädret e ju hemskt! de regnar ju fock inte, men så grått & tråkigt. Menmen, snart e de april, dvs riktig vår! åh så skönt att bli av med vintern :D
E så himla trött & har så mkt att göra innan jag sticker iväg & dansar, om de nu blir ng, får se om min tränare fort e sjuk :/ orkar verkligen inte, de e dock bara 3 månader kvar, sen sommarlov, men e så otroligt trött på att känna press hela tiden med att lyckas ed olika betyg osa. Åh, blir så trött på att hålla humöret uppe för att lyckas gå ut med topp betyg! Anyway, bloggar senare ikv, ska fortsätta kolla på vänner innan jag mst börja plugga!

& ja blir galen, M-Å-S-T-E ha klockan! :O (fast tänkte byta ut banden till ett vit ist )

Rubrik.

2010-03-16 - 20:45:07
Nog att det ska funka med .. Åh!
Hursomhelst, gud vilken bra TV kväll de e nu på tisdagar, me like .. A lot! Nu har ja suttit & verkligen bankat in allt till franskan imrg, åh hoppas verkligen det går bra, vill verkligen få bra resultat! men nu ska ja fortsätta kolla på dessa underbara porgram so går på 5an! Vi höres imrg sweetys. Kisses

Jag har en dröm.

2010-03-16 - 17:01:52

Som många säkert vet, har ja en dröm, en väldigt stor dröm. Som jag skulle göra allt för att få uppfylla. Verkligen inget kommer stoppa mej, aldrig. Hur som helst, jag har nya planer för hösten, ska börja dansa med annaälskling och då ta upp hiphopen igen, för ja lever inte utan de. Men sen, har skrivigt de för väldigt ängesen, men jag har alltid vela prova salsa. Och ja, jag ska börja. Till hösten kommer jag även börja dansa salsa, det ska bli så otroligt kul så det går inte! åh, vill ut & tävla sen, de e något jag längtat efter att få göra sen så många år! alltså jag kan inte fatta hur dansen kan sitta så lång in i mitt hjärta, det går inte att förklara med ord hur det betyder för mej. Kan lixm aldrig sitta still. Vill bara DANSA!


En längtan.

2010-03-16 - 15:59:33

Hello!

Åh, jag e så trött så det finns inte .. Kommer alldeles snart sätta mej & plugga, som igår (därför ja inte bloggade) Måste verkligen plugga både till SO,n & franskan, prov imrg i franska och redovisning på månda nästa vecka. Hur som helt, nationella i engelska nationella hör&läs förståelse idag. Alltså, hoppas verkligen att de gick bra, för de kändes super! alltså, har gått och tänkt att ja ska få sjukt bra resultat på de, hoppas bara ja får de för de känndes verkligen jättebra :D
Anyway, hahah alltså hade sån lång rast i skolan idag, ja, anna & matilda stack hem till anna & gjorde amerikanska pannkakor, hahaahh vi e dom mest skillade personerna i världen, socker OCH is över heela huset+ trädgården .. kylskåp som pep 24/7 .. skulle tro att de e sönder nu :O HAHAA ni e underbara tjejer!: D

Morgonadagen planer är för de mesta att plugga som f*a, sen dansträning, såvidare min tränare inte fort e sjuk .. hoppas över allt att hon inte e de, för ja vill dansa i en lokal!



I believe i can touch the sky

2010-03-14 - 21:05:28

Hallå Sverige!

För tillfället sitter man med en grymt stor handuk runt huvet, eller ja, håret .. Precis färgat de, de håller på att torka just nu. Dock att ja ska ta av den nu, & låta de självtorka! Annars kollar man på Americas best dance crew, världens bästa program. Måste faktiskt säga att man är väldigt pigg, & har ont i hela kroppen efter att ha gått till stan, unt där, & sen hem igen. Har varit ute nu i nästan 3 timmar utan att ha stannat. Shit, vilken power man har nu!:D
Anyway, de blev ju liite biler *host* Och några tänkte jag lägga upp!










Åh, har så mkt mer bilder, men kan ta dom senare, just nu orkar ja inte lägga ut alla .. haha :D
Men hopas alla får de super! /elle

Grattis iigen filiiip!

2010-03-14 - 12:19:53

Godmorgon sverige!

Precis nykommen ifrån maxi med mammi, äntligen handlat y hårfärg! dvs, ska bli mörkare igen.. Älskar mörkt hår!
& känner mej så glad idag, nog att de e sjukt fint väder
, men även att de blev ganska lyckat endå igår! Först va de lite  småsegt, men sen började de hända grejer! riktigt trevlig kväll & väldigt trevligt folk! Grattis igen filip gubben till de 18 åren du levt hih (A)  Verkligen lyckad kväll när de väl va igång! :D

Nu ska jag snart ta telefonen & ringa upp klarisen! & hoppas alla får en suuper sönda.


DRESSCODE.

2010-03-13 - 16:13:49

Hellu foks!

Nu sitter ja helt i ordning, har faktiskt hunnit städa mitt rum, mkt stolt över mej själv. Hur som helst, drar snart iväg till 18års festen, de blev av, tur va.Drar redan nu snart eftersom de tar ett tag att km dit .. Så blir nog inte mer bloggande idag, men isf hörs vi imrg! Hoppas alla får en underbar lördagskväll, Så nu drar finfestaren ut .. seeya'!

kisses



udda ansiktsuttryck men what ever:D

Godmorgon

2010-03-13 - 11:23:13



Har just nu en tillfällig header, & ska även fixa till designen lite till. Ni kommer märka när de e ändrat. Hursom helst, lördag ida, och strålande väder! kanske de kan bli "riktig" vår nu?
Skulle egentligen på 18års fest idag, men vet inte hur de blir pga min lillebror har blivigt sjuk så ingen kan köra, men vi får väl se hur det blir senare. Annars har ja planer, men dom tar ja senare om de nu inte skulle bli något.

Har kollat på en hel del gamla sommarbilder, och har en del i huvudet som ja ska köpa, så nu e de bara att de ska bli sommar som fattas! & så glad ja e, ska bara fixa mitt rum nu, sen ska ja förmodligen få mina pengar, så kanske åker och köper piercingen imrg! åh, *GLAD* plus, 3 veckor .. vad tror ni händer då? ..
Juste, jag får börja sola! åh, längtat enormt, känner mej så blek & allt nu ..
& måste ju bara säga de, Men om EXAKT 100 dagar, e de "my sweet sixteen" hihi, så glad ja e idag alltså(A)


In my life.

2010-03-12 - 20:06:02

Tja babe's!

Nog att ja precis hittat en massa grym musik på min data som ja inte ens var medveten om att ja hade x) Låter toppen! Hursom helst, hemma ifrån stan sen ca 40 min sen. Riktigt trevlig dag med tjejerna!
Drog runt stan lite, hittade även den URfina p i ercingen som jag bara så ska ha! fick dock inte med mej den hem eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar, meen eftersom ja har kommit överens med min mamma så jag kommer få den! hhi, överlycklig eller vad. När vi gått runt och kollat resten av stan så gick vi & fika, mkt mysigt!

Slutsatsen av dagen är att jag ska köpa min p i e rcing, fixa mitt hår mörkare + utväxten, & att klara kommer vinna sin RM tävling imrg!, lycka till vännen, kommer gå suuuper :D

Kvällens planer blir att ta de ganska lungt, håller just nu på att fixa mina naglar .. blir väl att träna lite senare kanske, Imrg blir de 18års fest hos filip, Ska bli great :D



Kolla in skönheten till vänster lixm, aa, jag ser heemsk ut x)
Försökte dock få med matilda på bild, men de funkar verkligen inte eftersom hon hatar att va med på bild, vf fattar ja inte, eftersom hon e hur söt som helst :O




kommer tbx senare!

2010-03-12 - 14:14:50

Shoobreee bloggen!

precis kommit hem ifrån skolan, ska bara göra v mej lite sen blir de förmodligen en sväng in mot stan, men uppdaterar mer senare! & svarar även på kommentarerna då, Ha de fint! / elle

Dagens.

2010-03-11 - 14:18:34
Hejsan bloggen!

varit lite småsegt igen med bloggandet, mst lägga mer tid på skolan känner jag, &  det är även de ja ska göra idag, blir väldigt segt med inlägg, mst sätta mej och plugga klart på franskan, och jobba lite till med So:n, orkar egentligen inte, men måste verkligen som sagt. Hursomhelst,  torsadg ida, sjukt skönt .. för imrg e de siiista dagen sen heelg. Härligt! För min del e de 18 års fest på lörda, men fredag & sönda vet ja inte en, skulle gissa på att ja ska föröka köpa min nya  iercing på fredag, men mer om de senare.

Nu ska ja fixa lite småsaker sen bli det till pappa över natten, sen mamma i helgen. & jaag hade faktiskt tänkt att samla ihop pengar så ja kan följa med några vänner och se R-kelly som kommer till sverige, åhhh vad ja vill dit! :D

Fallen Angel"

2010-03-09 - 19:37:26

Okej folks, har ett tips till er, eftersom jag är väldigt mån av att ha fina naglar, ja dock resten av kroppen med, men kan börja med tipset för naglarna, Har fått låna en sån här olja, precis som ett nagelack, som hjälper dom att växa & som gör att dom inte tårkar ut.



verkligen riktigt bra! skulle gissa att de finns att köpa på apoteket, men kan inte lova till tusen. Men lovar att kolla upp de :)

My own spa!

2010-03-09 - 16:21:44

Hellu bloggen!:D

Förlåt för ja inte bloggade igår, men de va en hel del saker som uppstod så ja kunde inte, men nu e ja här! Grymt trött, så mkt pluggade som ska göras .. aa, orkar inte. Idag kommer ja bara ta de lungt & ha lite egen-spadag eller vad man ska kalla de. Fixa mina naglar och min hy, åh e så trött på den, trorr och allt. Sen lägga aniktmask och liknande.

Plus att jag har suttit & räknat ut totalsumman för det jag måste ha/fixa. Dock inte så jätte mkt, men de e endå pengar som jag verkligen skulle behöva .. Hursomhelst. Ska försöka få ihop de, på något sätt. Men nu ska ja vidare, bloggar mer senare!

Tanken utan.

2010-03-07 - 19:32:00


Du vet hur de är, att kolla rakt upp i himlen & dröma sig iväg.

vilket är snyggast?

2010-03-07 - 12:43:24

Godmorgon sweetys §

Ganska sen endå, efter att ha vaknat vid 8 så ja, ganska sent. Anyway, bara en massa härligt pluggande idag, egentligen så orkar ja inte. Hur som helst, har packat in en massa i mitt huvud nu som SKA köpas! hihi, får väl se vad pengaran räcker till x) Plus att jag måste köpa en systemkamera :o blir galen om ja inte har någon nu till sommaren ..

Sen ar fundert lite på dehär , snackade även med en tjej om det, & e grymt sugen på att klippa lugg igen! har tänkt på det ett tag, & blev mer sugen på att göra de nu,ja, jag vet inte om ja skulle gjort lugg, eller snelugg .. Vilket tror ni varit bäst? ;)

 

We have things that still can grow.

2010-03-06 - 18:18:46

Just nu vill ja bara att de ska bli sommar! då menar jag verkligen sommar. Fan vad jag saknar de, så sjukt mysigt att gå runt i norra hamnen på dagarna, sen gröningen sent på kvällen! Love it. Men snart e vi där, hoppas ja iallafall. Dock att känslan får en längta enu mer när man håller på att bli sjuk .. vilket jag gör nu. Varit grymt förkyld nu ett tag, och de håller i sej. Dock att ja inte vill bli sjuk, hatar att bara ligga hemma & glo upp i taket.



Måste, bara måste färga om mitt hår mörkare, just nu har ja sån fete utväxt PLUS att de e ljusbrunt, gaa, de vill ja inte ha de! xD

Godmorgon!

2010-03-06 - 11:42:06

Grymt härligt väder det e ute idag! aa, önska bara att de va  lite varmare så man kunde dratt ner till stranden, men ja, de e en liite kallt för de x) & ja e så trött, plus att ja e grymt förkyld, tror ja håller på att bli sjuk .. Som jag verkligen inte får bli! åh, hatar att vara sjuk. Hur som helst, idag blir det bara att ta de lung, plugga lite & sånt, kanskeinte den roligaste lördagen, men. Bloggar senare idag, tänkt att gå och göra v' mej nu. Men ha de fint alla!

kisses.

5 mars.

2010-03-05 - 20:29:51

Hejsan bloggen!:D

Precis kommit hem ifrån stan med brudarna, haha, vilken dag .. x)
Började att jag åkte ner med matilda till gröningen, absolut bästa stället att spendrea sommarkvällar på! anyway, åkte ner dit och gick runt lite med min otroligt envisa hund .. x) Hur som helst, sedan gick vi gemon norra hamen & hela alltet, så sjukt mysigt egentligen! Och där hände dock en hel del pinsama grejjer, som vi inte behöver ta upp .. eller hur matilda? XD
hahha, iaf, senare träffade vi upp klara, och höll på att bli överkörda, fint jobbat! hah, då vi fortsatte gå runt i stan, Plus att vi träffade lukas & en kompis till han, jättetrevligt att träffa er :D

När vi sen lämnat zorro, min lilla beebis, så drog vi in om kullagatan & tog en fika. Mkt trevligt tjejer!
Och måste påpeka att vi e sjuka, vår humor alltså, det finns inget bättre! klättra in på kapphal av en "olycka" och ramla ner i killars famnar med stora feta "bollar" runt oss funkar med! ahahhaha, shit!, HAH





Nytt:

2010-03-04 - 18:21:48

Ja glömde i föra inlägget att visa mina underbara talanger! haha, dock att ja inte e spec nöjd med den men man kan alltid visa :D Dock gjord på slöjden i skolan, o ja kmaldrig använda den .. ahah känns löönt (a)


Snart sker det byte.

2010-03-03 - 18:40:24

Hej!

Precis nykommer hem ifrån stan, gick runt lite med matilda & fick faktiskt med mej hem nytt rengöringsmedel till pircingen! faktiskt gått 5 veckor nu, ca 1 till 3 veckor to go! så skönt att man kan byta sen, aa jag längtar jätte mkt! har hittat en sjukt fin inne på Gecco. Im so inlove!

Anyway, ikväll blir det mest bara pluggande .. Matteprov på fredag & so redovisning v. 11. Orkar inte plugga, men msthålla de uppe så jag går ut med betygen jag vill ha! hih(A) & juste, va inne på Zebra innan, världens finaste kläder har dom dock, iaf så har jag hittat en ljusrosaklänning, som e bara SÅ vacker! kostar dock 2.500 ca .. Och jag har väl ca 100 .. haha mst spara, för den e så underbar då det finns inte,



Dock inte min bild, men piercingen är såå söt!:D

Stilrent e so elle!

2010-03-02 - 20:09:00

Som ni ser ha ja änderat mer i designen, åh blir så trött att ha samma förlänge, men iallafall så kommer jag att göra om lite små grejjer till, så att den ser lite mer rak & stilren ut. Men orkar inte de just nu, satt och kämpa heeela dagen/kvällen för att få ihop något, som dock bara blev fel, men sålänge blir de såhär :)

Just nu sitter jag i min sköna säng o bloggar samtidigt som jag lyssnar på klassisk musik, låter spännande iknow, men har somsagt musikprov imrg så mst va förberädd .. ska kunna en massa låtar & liknande .. Nog att de inte är mitt musikområde x)menmen, man får ta de som det km.  & jag e sååå sur! Precis så fick ja ett samtal angående att min Danstränare e sjuk, alltså ingen dans imrg. Fatta vad jag vill dö, jag som längtar så efter att få komma dit och dansa igen så går de inte pga av att hon e sjuk , stackars henne dock, hoppas hon blir frisk till nästa onsdag!
Antar att jag får fixa det själv på  kvällen, hade tänkt att gå igenom koregrafin lite med , Men ha det bäst alla, nu ska jag träna :D

Lite ändringar nu,

2010-03-02 - 15:35:51

hejhej!

gud va fint väder de e idag! någon som håller med? iaf här nere i helsingborg .. hih (a) grymt skönt att de börjar bli varmare & börjar gå mot våren, äntligen lixm. Dagens planer kommer mest bli att umgås med min mormor och morfar som kommer över sen, och plugga till vårt musikprov, fattar inte alls vf man ska ha prov i musik :O
Hursomhelst så kanske det inte blir super mkt bloggade, kanske lite senare när jag gått igenom allt så ja kan de.



Utanför just nu, sååhärligt väder :D

Utan det skulle mitt hjärta brista"

2010-03-01 - 19:22:32

hellu igen bloggen! gör många inlägg idag, känner mej duktig (a) sitter & lyssnar på VÄRLDENS bästa låtar, åh, love em! hursomhelst fattar inte hur dom låtarna kan göra att man bygger upp en så mkt, allvarlgt det stärker mej, talar endast sanning. Och nu blev jag extremt sugen på att fortsätta dansa, ska faktiskt gå och varma upp sen blir de lite genomgång av koregrafin. Hiphop in my heart §

" Ser en hel värld av något som verkligen betyder något. Hur kan något vid namn dans betyda så mkt att man inte vet vad man håller på med. Skulle något allvarligt hända mej, & det skulle stoppa mej ifrån att dansa, då skulle det inte finna något vid namn jag. Jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag vet att det räcker"


I will make it up to you sometime.

2010-03-01 - 17:13:25

hejsan bloggen!

innan jag tar allt det andra, kan ja börja med angående det förra inlägget. Igår fick jag reda på som sagt, sjukt mkt .. som bara , får inte hända. & allt annat som verkligen fick mej att må så otroligt dåligt. Men vad som hänt, vill ja inte skriva ut. Men under dagen har de blivigt lite bättre, även fast jag bär det innom mej. Tack till mina älskade vänner som ställer upp!

Men nu till lite gladare saker, inte för att jag har så jätte mkt att berätta mer en att ja e sjukt trött eftersom ja låg & smsa med en killkompis heela natten igår .. hah, får skylla mig själv (a)
Anyway, ska snart träna lite på dansen hade ja tänkt, han inte riktigt haft igång den denna vecka, fy på mej alltså .. så mst börja igen, mst få ihop hela koregrafin.



& så fort jag samlat ihop lite mer pengar, ska ja klicka hem mej en sånhär, eller ng av dom andra, inte riktigt bestämt mej en! åh, im inlove :)

RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }