Mitt andra hål är nu taget

Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !


Allt ja någonsin önskat

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!


Som tiden går

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!



RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

2010-10-21 - 12:39:20
Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

2010-10-20 - 19:15:59
Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

2010-10-19 - 22:32:01
Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

2010-10-18 - 21:29:49
Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

2010-10-16 - 18:04:54
Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

2010-10-16 - 14:23:09
Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

2010-10-13 - 22:06:44
Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

2010-10-12 - 22:10:44
Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

2010-10-10 - 21:13:19
Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

2010-10-09 - 17:46:27
Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

2010-10-09 - 15:05:54
Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

2010-10-08 - 20:03:26
Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

2010-10-07 - 19:08:10
Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

2010-10-07 - 17:49:48
Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!

2010-10-02 - 18:02:01




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !

Allt ja någonsin önskat

2010-10-02 - 16:26:55

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!

Som tiden går

2010-10-01 - 17:44:53

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!


RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!
RSS 2.0
elle -

-
RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

2010-10-21 - 12:39:20
Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

2010-10-20 - 19:15:59
Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

2010-10-19 - 22:32:01
Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

2010-10-18 - 21:29:49
Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

2010-10-16 - 18:04:54
Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

2010-10-16 - 14:23:09
Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

2010-10-13 - 22:06:44
Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

2010-10-12 - 22:10:44
Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

2010-10-10 - 21:13:19
Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

2010-10-09 - 17:46:27
Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

2010-10-09 - 15:05:54
Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

2010-10-08 - 20:03:26
Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

2010-10-07 - 19:08:10
Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

2010-10-07 - 17:49:48
Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!

2010-10-02 - 18:02:01




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !

Allt ja någonsin önskat

2010-10-02 - 16:26:55

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!

Som tiden går

2010-10-01 - 17:44:53

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!


RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

2010-10-21 - 12:39:20
Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

2010-10-20 - 19:15:59
Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

2010-10-19 - 22:32:01
Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

2010-10-18 - 21:29:49
Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

2010-10-16 - 18:04:54
Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

2010-10-16 - 14:23:09
Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

2010-10-13 - 22:06:44
Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

2010-10-12 - 22:10:44
Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

2010-10-10 - 21:13:19
Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

2010-10-09 - 17:46:27
Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

2010-10-09 - 15:05:54
Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

2010-10-08 - 20:03:26
Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

2010-10-07 - 19:08:10
Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

2010-10-07 - 17:49:48
Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!

2010-10-02 - 18:02:01




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !

Allt ja någonsin önskat

2010-10-02 - 16:26:55

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!

Som tiden går

2010-10-01 - 17:44:53

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!


RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

2010-10-21 - 12:39:20
Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

2010-10-20 - 19:15:59
Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

2010-10-19 - 22:32:01
Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

2010-10-18 - 21:29:49
Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

2010-10-16 - 18:04:54
Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

2010-10-16 - 14:23:09
Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

2010-10-13 - 22:06:44
Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

2010-10-12 - 22:10:44
Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

2010-10-10 - 21:13:19
Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

2010-10-09 - 17:46:27
Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

2010-10-09 - 15:05:54
Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

2010-10-08 - 20:03:26
Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

2010-10-07 - 19:08:10
Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

2010-10-07 - 17:49:48
Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!

2010-10-02 - 18:02:01




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !

Allt ja någonsin önskat

2010-10-02 - 16:26:55

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!

Som tiden går

2010-10-01 - 17:44:53

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!


RSS 2.0
elle -

Mitt andra hål är nu taget

2010-10-30 - 21:20:32
Hellu darlings! har varit i höganäs med släkten och bästa vän och haft jättemysigt! haha ja, klara, lilebror och kusiner har spelat uno heela dagen!  Efter vi hade ätit så drog jag och klara vidare för att ta mitt andra hål , och klaras 4. Så nöjd jag är! ' bild kommer senare.
Men nu tänker ja inte sitta här längre eftersom ja är hos min älskade pojkvän och vi sa ha en jättemysig kväll, älskar dej gubben♥ btw, förlåt för lite slarvigt inlägg, men är ite stressad.
ha det så bra alla! PUSSAR

Godmorgon!

2010-10-30 - 08:00:00
Nu bär det av till höganäs för maknad med familj, släkt & bästavän. Kommer att ha svårt för att blogga, men tar det när vi kommer hem. Åker troligtvis sedan till min pojkvän, eller om han kommer till mej för att fira en supermysig halloween tilsammans! ♥
& btw, skulle gjort mitt andra hål igår, men det kommer ja att göra vid senare tillfälle.
ha en bra dag, puss!

För andra sidan av dej ...

2010-10-29 - 22:07:01
Hejsan kära vänner! Har varit ledig hela dagen och det har varit underbart. Drog till väla med en vän och min pojkvän och har haft en jättebra dag. Har handlat in lite smått och gott, som kommer på bild nedan.
Dstm har lite saker till mitt rum, som gjort de fruktansvärt mysigt!
Och haräven fixat mina naglar nu så de är fina & frääsiga!

Ut och gå!

2010-10-28 - 22:35:41
Hej vänner! Sitter hemma hos klarisen & vilken dag det varit... phu!
Anyway. Nu ska jag och klara ta tag i gå skorna och ta en sväng. Känner att ja behöver röra på mej lite. Mitt huvud dunkar sönder. och just, är lediga imrg! HÄRLIGT. Hörs senare, Puss♥

Aldrig utan dej

2010-10-27 - 21:11:48
Ligger i sängen och kollar efterlyst. Ska snart förbereda mej för att sova eftersom ja är galet trött. Har tänkt igenom lite nu vad ja behöver för inköp denna veckan och ska beställa hem lite. Men orkar tyvärr inte skriva mycket mer. Hoppas alla sover gott inatt. PUSSHEJ♥

Ja ska göra det!

2010-10-27 - 13:43:16
Nu är mn novell helt klar! känner mej äntlgen lättad, har gjort om en massa och hoppas verkigenverklgenverkligen att ja får mitt MVG.Är otroligt nervös flr hur det kommer att bli.  Anyway, sitter här i mitt mysigt omgjorda rum med klara, och har precis pluggat.
Förbereder mej för ikällens salsaträning & hoppas att mitt samtal imrg kommer gå bra. Nervös..

Och nu längtar ja otrolgt, kommer trolgtvis pierca mej på freda! mer nervös eftersom min smärtgräns ät HÖG! åhh.. nervös vecka, längtar till lovet nu ...
PUSS♥



Vill både och! har redan vanliga i öronen och i navlen.. haha ja e beroende av det. Men så snyggt är de!

Godmorgon!

2010-10-27 - 08:00:00
.. alla fina! Tidsinställt inlägg för ja hinner inte bloggar på morgonen imrg. MEn ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får det bra ! PUSS ♥

Om det nu bara var så

2010-10-26 - 20:25:02
Hejsan darlings! ÄR helt slut efter att med min lillebor faktiskt, ändrat om hela mitt rum, och även pluggat! känner att allt ja gör nu förtiden är att dansar och pluggar?
Är galet trött och mår även inte så bra av personliga skäl, som ja inte heller gjort under en lång tid. MEn aldrig något ja visar speciellt mycket för någon, eller här på bloggen. Jag är helt enkelt bra på att hålla saker för mejsjälv.
Anyway, no sad talk here! Nu blir det Cocacola & en bra film för min del! Ha en mysig kväll, puss!
Vill ringa och boka tid för att fixa mina naglar.. Eller köpa hem något snyggt franskmanikyr set, någon som vet något bra? (svarar på alla komentarer senare)

Look for me

2010-10-25 - 11:00:00
Har flyttat detta inlägget till klockan 11, känner att ja behöver sova nu, men kan inte göra sen. Tänker bara säga godnatt och hoppas ni alla sover gott. Har haft en underbar och stenhård träning & innan dess pluggade ja sönder så har inte haft något annat i huvudet. & givetvis var min älskling vid min sida hela tiden, älskar dej !
Anyway, sov gott finisar ♥

Godnatt

2010-10-24 - 22:00:00
Hej och hejdå kan man ungefär säga. Har inte haft tiden att blogga idag för jag gjort en hel del. En av sakerna att ja va med min älskling som var och övningskörde för första gången idag! Superduktig min älskling är alltså. Kännde mej faktiskt jättetygg att åka med honom! Hih, kanske ska översaka honom seeenare... (a)
Men nu är det dax för mej att krypa ner i sängen och sova. Haha, har varit en fartfylld helg så är väldigt trött. GODNATT!

Obeskrivligt underbart

2010-10-23 - 19:03:14
Mörkret börjar nu lägga sig & nu är det dax för mej min pojkvän & några vänner att dra ut för att kolla bio. Ska bli supermysigt, och hoppas filmen nu är bra .. Nu hoppas ja ni alla där ute får en underbar lördagskväll med mycket festligheter. Ciao ♥
hah, ett litet ps. Som tröjan hänger ut :o

Pluggning för all del

2010-10-23 - 12:53:13
Sitter här och arbetar med min novell Som jag helt klart hoppas på ett MVG, kan min önskan slå in.. ?♥

Like a dream

2010-10-23 - 10:47:17
Godmorgon sötnosar! Är just nu riktigt trött så tyvärr blir det inte mycket till inlägg nu. Hade en trevlig kväll igår, men dessvärre blev det ingen bowling eller bio. Därför har jag och min pojkvän bestämt oss att kolla bio ikväll ist. Anyway, nu ska ja plugga lite, så tills dess får ni ha det bra. Puss ♥
Absoluta favoritlåten just nu, älskar den! ♥

brooooootttooom

2010-10-22 - 18:31:45
Nu har ja jätttebrottom! bloggar senare, ska hem till min älskling och äta gott med vänner och så. Ska bli supermysigt! Sen blir det troligtvis bio eller bowling. Ha en super fredag!

För att förälskelsen övervinner allt

2010-10-21 - 19:56:22
"När jag sitter och tänker på allt. Inser jag verkligen att jag är lycklig, oavsett vad. Jag ällskar dej mest av allt på denna jorden & det vet du om. Inte en människa kan betyda såmycket och göra mej så lycklig som just du gör mej. Jag är kär, jag är förälskad! Jag är helt otroligt förälskad och kommer föralltid att vara! "



Det kommer alltid att sitta där ♥!

Written in the sky just for us

2010-10-21 - 12:39:20
Nog att det är mysigt att ligga hemma och mysa under täcket när det regnar ute, men inte när man e sjuk. Va tvungen att åka hem ifrån skolan för jag mår riktigt illa.. Men det är bara för mej att ta det lungt, kolla på film & dricka varmt. Nu längtar jag bara till min älskling kommer hit och tar hand om mej :$
När kärleken övervinner allt

I like the way

2010-10-20 - 19:15:59
Tjenna! Sitter här bredvid min älskling som ska sova här inatt. Så underbart att få ha han bredvid min sida ♥
Har inte varit någon skola idag, och det har varit galet skönt! Istället gick jag och klara runt i olika frisör salonger för att hitta det rätta stället att göra förlängningar. Och vi har hittat de rätta stället, och nu ska man bara jobba ihop pengarna!

Nu och föralltid!

2010-10-19 - 22:32:01
Hellu! dålig uppdatering men jag har pluggat som en galning den senaste tiden! Dock har ja mer att göra..
Just nu kollar jag CT och dricker Cocacola, hihi livet!
Just nu har jag bara två saker i huvudet, dagen då ja ska fixa mitt hår, ska bara tjäna ihop lite mer pengar sen blir det riktiga förlängningar. Plus att till jag och min pojkvän flyttar hemifrån, skaffar barn och firar halloween, haha stavning? Så myysigt! ♥
Bild sen skolavslutningen, vill ha jul & nyår, MEN vill  endå ha sommaren häär!

Oavsett vad

2010-10-18 - 21:29:49
Hejsan! orkar inte skriva mycket nu, har pluggat som en galning på psykologi provet imrg..
Låter bilderna tala sen Lördagens händelser!
hahah, eftersom vi han med när bilden togs x)

För ingen annan kan förföra mej på sättet du kan

2010-10-16 - 18:04:54
Ja just nu, snart drar jag & klarisen iväg till ramlösa och stannar där över natten. Ha en fin lördag's kväll sötnosar!

Fight for it

2010-10-16 - 14:23:09
Hejsan! Hur e det med er idag? med mej är det fint!
Jättefint väder ute idag, & allt är toppen. Min älskling sov hos mej inatt, och ja har haft en underbar tid med min lilla bebis ♥ Idag bär det troligtvis av till Ängelholm, om inte så har vi andra planer. Ville bara säga att ja är vid liv och att ja inte glömt bloggen. Men återkommer senare, Puss!
- Hah, vilken kommentar ja fick... (som inte accepterades), precis som ja skulle ta åt mej av de du skrev? hah!

För att det går med tiden

2010-10-13 - 22:06:44
Hellu sörisar! kom hem ifrån salsa träningen för ett tag sen, och just nu vill ja bara sova. Är galet trött alltså. Plus att hela dagen har ja suttit och gjort upp vad ja behöver/ska göra! Herregud, allt ifrån min dansträning till plugg i skolan.
• Göra riktigt förlängningar
• Tatuera mej
• Plugga galet mycket på Psh provet!
• Byta ifrån salsa tilll streetjazz eller PCD nästa termin! 

Men nu ska ja göra v mej, Sovgott vänner ♥
Åkte in tidigare för att träna min danskoregrafi ett tag på skolan.
Åkte sen in med min älskling till stan, och köpte detta underbart fina nagelack. E lite mer glittrigt. Älskar det!

För att jag älskar dej!

2010-10-12 - 22:10:44
Hejsan vänner! Gud va seg ja e med bloggningen, menmen, skolan & träningen tar! Tänkte tillägna detta inlägg till
min underbara pojkvän, som ja varit med nu i alla dessa underbara månader!
Hjärtat, Ord kan inte beskriva hur j*vla mycket ja älskar dej! För innan du fanns i mitt liv, var allt mörk och ja mådde så sjukt dåligt, men nu när du har kommit in i bilden, har du lyst upp min värld!
Med dej är ja stark, trygg & älskad, och likaså är du. Om du bara visste, när ja inte är vid din sida, vilken minut som helst, bryter ja ihop. Jag vet inte vad ja ska göra, för ja vill bara hålla din han, och hålla den föralltid. Saken är den, att ja e verkligen så underbart förälskad ♥

Du är mitt allt. En dag utan dej, och jag står inte upp. Vill visa min kärlek till dej på alla sätt ja kan, men egentligen räcker inte ens de, ja vill bara göra något mycket mer för att visa exakt hur ja känner! Mina känslor för dig, ja det är obeskrivliga. Och de växer & växer för varje dag som går. Ingen annan kommer ta din plats, utan du kommer föralltid vara den som står vid min sida. Jag älskar dej!
In love forever

Love Of My Life

2010-10-10 - 21:13:19
Hejsan vänner! Nu är ja hemma, lite färg på kroppen och en heel dags plugg. Funderar faktiskt på att läsa igenom lite till, till vår redovisning till imorgon, hjälp alltså. Anyway, Igår firade ja och min älskade pojkvän oss, gick ut och åt & satt vid bara vårt underbara ställe! Egentligen är det på tisdag, men kände att det blir bättre i helgen, blir kanske bio på tisdag då? Men nu blir det Tvn för min del. Godnatt sötnosar ♥
Bild på min älskling när vi va på Haket och åt, underbar lördagskväll! älskar dej min fina kärlek ♥

Inför kvällen!

2010-10-09 - 17:46:27
Helluu folket! Ska snart dra mej ut till bussen då ja ska träffa upp min efterlängtade pojkvän! kommer bli en super mysig kväll, och här får ni en dresscode bild. Hoppas alla får en super lördagskväll! puss ♥

Remember it

2010-10-09 - 15:05:54
Godmorgon! eller ja, vad man ska kalla det? Solen skiner och de e varmt ute idag. Riktigt härligt. Min pojkvän är nu och tränar och ja ska snart börja göra vid mej inför ikväll då vi ska ut och fira oss! Då vi åker ut och äter, ska bli så mysigt! Sovr sen hos han ikväll så bloggningen blir nog dryg, för vill spendera tiden med honom och inte vid datan.
Och nu när ja kom och tänka på de, en bild sen lägret då Ja, Emelie & Ellinor ramla i vattnet ifrån kanoten. USH DE VA KALLT!

Väntar in Idol

2010-10-08 - 20:03:26
Helluu! Här hos klara sitter lilla ja hos klarisen & väntar på att idol ska börja. Min pojkvän är nu och tränar så väntar på att han ska bli klar så ska möta upp han senare, Och innan idag drog han och ja in om Väla för att shoppa. Givetvis finns ett par skor som ja gått och förälskat mej i, men de känndes så konstiga på så hade galen beslutsångest! Menmen, fick hem en supercute stickad topp, ni får bild imorgon då den ska på när ja och älskling firar!
Bild på mej & bästavän, sen i sommras. Gud va ja längtar till sommaren igen!

Förbereder shopping!

2010-10-07 - 19:08:10
Dessa ska köpas hem imrg! har kollat på de en längre tid, och tycker att de är absolut ur cute!
Funderar på att köpa hem någon stickad topp & festväska! Men vi får väl allt se hur de slutar.  Puss!

look intomy eyes and say it

2010-10-07 - 17:49:48
Hejsan sötnosar! Dryg uppis igen, men har haft en del problem och plugget har tagit min tid. Förlåt!
Anyway, tänkte berätta lite om hur min helg kommer att se ut, Fredag åker ja till väla med min älskade pojkvän, och jag ska köpa nyyyya skor! åh vilket måste.
Lörda ska vi fira oss, med att gå ut och äta och liknande. Egentligen är det på Tisdag, men bättre att fira i helgen. Sen söndag blir det bara plugg!
Nu ska ja tagga och kolla robinson som snart börjar! tills dess, tack care ♥

Ska bli mina!

2010-10-02 - 18:02:01




Mörkbruna uggs nu näre vintern närmrar sig med småsteg. Älskar de så sjukt mycke, de mörkbrua e ju bara för snygga! & ja ska ha, varesig de e äkta eller inte. Btw, detta blir nog sista inlägget för dagen, men annars hörs vi imrg, puss !

Allt ja någonsin önskat

2010-10-02 - 16:26:55

Hejsan! Kom för ett litet tag sen hem ifrån bussen och har sovit hos min älskling! Hasr varit helt underbart. Just nu sitter ja här i mjukiskläder & funderar starkt på att börja få huvudet att vakna och sedan gå och sminka mej. Fast egentligen orkar ja inte, de e så skönt att gå utan smink!

Lägger ut fler bilder sen med, börjar bli dålig på de med.. örs sen, puuss!

Som tiden går

2010-10-01 - 17:44:53

Helluuu sötnosar! Gissa vad, im back! hah, Har tappat bort bloggen helt, haft plugg och nu de 3 senaste dagarna har ja varit på läger med min underbara klass! Så sjukt kul de varit ♥ & ja lägger upp bilder så fort ja har få¨tt in alla!
Annars nu kollar ja gamla avsnitt av the hills, och sen bär det av till min pojkvän, där ja kommer spendera natten, ska bli supermysigt! Tyvärr har ja inte så mycket att säga nu, för allt om lägret kommer senare. Men tills dess, ha en super fin fredag, Kiss!


RSS 2.0
body { margin: 0px; padding:0px; background: #ededed url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/bg_77161344.jpg) repeat-x fixed; } a {color: #000000; text-decoration:none;} a:hover {color: #999;} #wrapper { clear:none; margin: 20px auto; padding: 0px; width: 900px; } p { padding: 0px 0px 0px 0px; margin: 0px 0px 0px 0px; } #header { background: url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/header_77183799.jpg) no-repeat left bottom; margin: 0px; width: 900px; height: 400px; } #side { float: left; width: 180px; margin: 10px 0px 0px 0px; padding: 0px; } #content { overflow: hidden; width: 700px; position:relative; padding: 0px; voice-family:"\"}\""; voice-family:inherit; float: right; margin: 10px 0px 0px 0px; } #header a { color: #000; text-decoration: none; font-weight: normal; } h1 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #000; text-transform:uppercase; margin: 0px; padding: 0px; } h2 { font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; color: #333; margin: 0px; padding: 0px; } /** Entry headers **/ h3 { background: #000000; font-family: Times New Roman, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 22px; text-align:center; font-weight: normal; padding:10px 10px 10px 30px; color: #ffffff; margin: 0px 0px 0px; } .navheader { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 1em; font-weight: bold; color: #fff; padding:5px; background-color:#000000; text-transform: uppercase; border-left: 2px solid #000000; } .nav { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 0.7em; font-weight: bold; color: #000000; } .nav ul { margin: 0px 0px 12px; padding: 10px; font-weight: normal; background-color: #FFFFFF; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .nav li { list-style: none; padding: 0px 0px 0px 0px; font-weight: normal; } .nav a { color: #000000; text-decoration:none; } .nav a:hover { color: #323232; font-weight:bold;} /** Post's body text **/ .entrybody { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; font-weight: normal; color: #323232; line-height: 150%; margin: 0px 0px 0px; background-color: #FFFFFF; padding: 10px; border-bottom: 0px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-right: 1px solid #000000; } .entrybody a{ text-decoration:none; color:#000000; border-bottom:1px dashed #000000; } .entrybody a:hover{ color:#323232; border-bottom:1px dashed #000000; font-weight:bold; } /** 'Posted by' txt **/ .entrymeta { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; margin: 0px 0px 10px; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; border-bottom: 2px solid #000000; padding:2px; } .entrymeta a { color: #666; text-decoration:none;} .entrymeta a:hover { color: #000000; } .commentheader { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: bold; background: #000000 url(); padding:5px; border:1px solid #000000; color: #fff; } .commenttext { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; padding:5px; color: #000; line-height: 130%; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; } .commentmeta { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .65em; font-weight: normal; color: #999; padding:5px; margin: 0px 0px 20px 0px; background:#ffffff; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; } .commentmeta a { color: #999; } .commentmeta a:hover { color: #000000; } .commentform { font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: .70em; font-weight: normal; color: #333333; margin: 0px 0px 20px 0px } .separator { border-top: 1px solid #77B5F0; border-bottom: 0px solid #77B5F0; margin: 14px 0px 14px 0px } .default { font-family: Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: 11px; color: #333; font-weight: bold; padding: 0px 0px 10px 0px; text-transform: uppercase; } .subside { font-family: "Trebuchet MS" Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size: .7em; font-weight: normal; padding: 0px 0px 0px 0px; } .xmlButton { border:1px solid; border-color:#FC9 #630 #330 #F96; padding:0 3px; font:bold 10px Verdana, Arial, Helvetica, Sans-serif; color:#FFF; background:#F60; text-decoration:none; margin:0; } .image { border: 0px dashed #4A6FFF; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .thumbnail { border: 0px dashed #77B5F0; background-color:none; padding:5px; margin: 0px 6px 6px 0px; } .video{ padding: 0px 0px 0px 0px; } .fieldName{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; margin: 0px 0px 12px 0px } select{ font-family: verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; } /***************************************************************************** * Calendar * *****************************************************************************/ #calendar { color: #333333; font-family: 'Trebuchet MS', Verdana, sans-serif; padding: 10px; text-align: center; background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; margin-bottom: 12px; } #calendar table { padding: 1px; /*border-collapse: collapse;*/ border: 0px; } #calendar table caption { color: #77B5F0; font-family : Arial, Helvetica, Sans-serif; font-size : 0.7em; border-bottom: 1px solid #999999; text-align: left; font-weight: bold; text-transform: uppercase; padding: 3px; letter-spacing: .3em; } #calendar table th { text-align: center; font-weight: bold; font-size: xx-small; } #calendar table tr td { border: 1px solid #809FFF; text-align: center; font-size: xx-small; } #calendar table tr ul { color: #BBB; list-style: dot; margin: 0px 0px 0px 20px; padding: 4 0 5 0; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.7em; } #calendar table tr td.cssDayMouseOver { border: 1px dotted red; cursor: hand; } #calendar table tr td.cssDayMouseOut { border: 1px solid #809FFF; } #calendar table tr td.cssEntryBox { border: 1px solid gray; padding: 6px; text-align: left; background: #FFFFFF; font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; } #calendar table tr td ul li { } #calendar table tr td div.cssDayEntryHeader { font-family : Verdana, Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size : 0.8em; text-align: left; font-weight: bold; padding: 4; } #calendar table tr td div.cssDayAvailable { text-decoration: underline; text-weight: bold; } form { padding: 10px; border: 1px solid #000000; background-color: #FFFFFF; margin: 0px 0px 10px; } #profile { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid #000000; padding: 10px; margin-bottom: 12px; font-family: arial, verdana, sans-serif; font-size: 11px; } #profile h4{ display: none; } #profile p{ } #datum { font-family: times new roman, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; font-weight: normal; color: #666; background:#ffffff; text-align:center; border-right: 1px solid #000000; border-left: 1px solid #000000; border-top: 1px dashed #858585; padding:2px; } input { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-family:arial, verdana; font-weight:bold; } textarea { background:url(http://gratisbloggdesigners.blogg.se/femton/images/2010/kommentarer_77162171.jpg); font-size:11px; font-weight:bold; font-family:arial, verdana; } #bilder { margin:66px 0px 0px 26px; }